Ciscis28.6.2017 19:23
1/3
Kertokaa koulunäytelmä kömmähdyksiänne :D

Meidän luokka esitti kutosella joulujuhlassa sellasen kunnon "vanhan ajan joulun", josta mä sain perheen mummon roolin. Mä vaan tulin kipeäksi harjoitusten aikana ja missasin suurimman osan treeneistä, mutta äiti kehotti mua sitten menemään kuitenkin joulujuhlaan katsomaan sen valmiin näytelmän. Äiti hoki vielä monen monituiseen kertaan, ettei ne pakota mua kuitenkaan näyttelemään. Olin siis ollut juuri viimeisinmät juhlaa edeltävät viikot poissa koulusta.

Noh, saavuttuani koululle open ilme kirkastui ja se hihkaisi iloisesti, miten mä pääsen nyt sittenkin näyttelemään! Mulle ei vain oltu varattu näytelmäasua, joten kun muut esiinty vanhanaikaisissa vaatteissa, mulla oli päälläni farkkuhame ja vaaleanpunainen paita, johon muodoista bling blingeistä Hello Kitty :D Niillä mentiin.

Kaiken lisäksi mulle ei myöskään ollut tuolia, joten jouduin istumaan tyhjän päällä esittäen, että mullakin on kyllä tuoli. Lensin joskus näytelmän puolivälissä kirjaimellisesti perseelleni ja kaaduin pöydän ja pöytäliiman alle. Päätin sitten jäädä vaan suosiolla sinne loppuajaksi. Siskoni vain ihmetteli kovasti esityksen jälkeen, miksi tein katoamistempun kesken show'n :D