Splendid22.4.2018 16:13
1/5
Kannattaako sanoa koulun pääsykoehaastattelussa?

Oon siis jo muutaman kerran hakenut tähän kyseiseen kouluun. Kannattaako mainita, että haen jo kolmatta kertaa?

Entä, kun en viime keväänä hakenut ollenkaan kouluun, vaan kävin tämän kyseisen koulun avoimia opintoja netissä ja syy siihen, miksi en hakenut, oli taloudellinen tilanne. Perse ei ois millään kestänyt muuttoa toiselle paikkakunnalle, joten päätin sit tehdä viel yhden vuoden avoimia. Nyt oon sit keränny rahaa opintoja varten, joten talous antaa myöten muuttaa toiselle paikkakunnalle.

Kannattaako mun mainita ollenkaan haastattelussa tuota, että en hakenut viime keväänä? Voiko ne katsoa asian, et vaikka sanon, et oon hakenut kaks kertaa aikasemmin, mut en viime keväänä hakenut, et mä en ois tosissani tän asian kans?

Tai jos en erikseen mainitse tuota, että en hakenut viime keväänä (luultavasti teen näin), mut entä jos ne kysyy, että miten viime kevät meni? Voinko sanoa, että henkilökohtaisista syistä en hakenut kouluun viime keväänä ja jos ne kysyy, että mitä nää henkilökohtaset syyt on, niin voinko sanoa, että en nää tarpeelliseksi avata niitä?

Kyse on siis lasten kanssa työskentelystä, et voiko ne katsoa pahalla, jos en lähde avaamaan mun henkilökohtaisia syitä (luuleeko ne tyyliin, että en oo psyykkisesti oikee henkilö työskentelemään lasten kanssa?).

Tulipas sekava, mut koittakaa ettii kysymykset tuolta seasta.