honeyhattivatti6.8.2018 17:44
1/5
Hoitajien tuska

Onko täällä kuinka paljon demittäviä hoitsuja?

Onko teille koskaan sattunu mitään hoitovirheitä lääkehoidossa/ läheltäpiti tilanteita tms ja kuinka niistä ootte selvinny?

Jos tekisitte pahan mokan, pystyisittekö jatkamaan edes koko alalla?

Oon nykyään alkanu murehtia paljon työasioita(aikaisemmin en) murehdin usein kuinka olisin voinu tehdä jonkun asian x paremmin tai tajuan /muistan kiireessä tekemättömän asian vasta kotona ja murehdin sitä.

Joskus jopa pohdin oonko saattanut edesauttaa jonkin potilaan kuolemaa mahdollisella huolimattomuudellani tms. Ajatukset on välillä tosi raastavia ja menee ns yli. Yritän vaan lohduttaa itseeni, että jos näin olis ni kyllähän olisin jo jossain oikeudessa tms.(ehkä) ja että ei työkaverini siinä vaiheessa pitäis mua hyvänä työskentelijänä..

Kerran eräs hammaslääkäri syyllisti tosi pahasti hoitajia ja sanoi että jos hoitajat ei pidä riittävää huolta potilaan hampaista ja sille tulee verenmyrkytys siitä/suusyöpä jää huomaamatta tms niin se on hoitajan syy :( mutta monesti ei riitä aika/resurssit näinki "pieneen" asiaan ja täytyy vaan tehdä hammashoitoa tärkeämmät asiat... Ja aina se potilas ei edes suostu että suuhun katsotaan/kosketaan.

Tuntuu niin pahalta kun hoitajana yrittää parhaansa ja se ei aina edes riitä, kuraa saattaa silti tulla niskaan.. :(