endlexina27.4.2017 16:43
1/1
HELP WANTED! Auttakaa opiskelijaa hädässä!

Elikkäs rakkaat ihmiset, tilanne on nyt se, että olen opintoja varten tehnyt ihan super hienon tehtävän enkun futuurista ja nyt tarvitsisin, että joku tekisi sen ja vastaisi sen perään todella lyhyeen kyselyyn! Aikaa koko juttuun menee 5-15min!

ELI: jos haluaisit kokeilla enkun taitojasi, tämä on sinulle! Tai jos koet osaavasi ja haluat todistaa kuinka hyvin osaat, tämä on sinulle! Tai jos vaan olet kultainen ihminen ja haluat auttaa hädässä olevaa opiskelijaa, tämä on sinulle!

Osallistuminen tapahtuu niin, että menet osoitteeseen: https://www.dropbox.com/sh/xx7m52sqs7wyv60/AADfEpJaFny0We4EZ65kL6xRa?dl=0

Sieltä dropparista löytyy tarkemmat ohjeet sekä futuuritehtävä.jar tiedosto. Se tiedosto pitää siis ladata koneelle, ja avata. Avaamisessa ei pitäisi olla ongelmia, jos koneella on java, mutta jos ei jostain syystä aukene suosittelen javan lataamista ensimmäisenä apukeinona (on muutenkin meinaan hyödyllinen!).

Sitten kun olette avanneet tehtävän niin ekana kysytään ryhmää/luokkaa, mutta siihen voi laitta myös iän, jos luokka/ryhmä ei ole ajankohtainen enää. Tehtävän tehtyänne seuraa jännä vaihe, eli pitäisi lähettää s-posti tiedostona minulle tekstitiedosto, joka syntyy tehtävää tehdessä. Ohjeet tähänkin löytyy dropparin ohjeet -tiedostosta!

Palkkioksi saatte ikuisen kiitollisuuteni!! <3