mint_tea24.7.2018 7:51
1/21
hävettää ihan helvetisti (kesätyö)

Siis helvetti mua hävettää ja ahistaa. Oon siis kuukauden abvcc:llä kesätöissä. Työajat vaihtelee tosi paljon aamuvuorosta myöhäiseen iltavuoroon. Ensinnäkin oon kaks kertaa onnistunu sekottamaan mun työvuorot. Kaksi! Yks päivä tulin puoli tuntia myöhässä kun olin katsonut vuoron väärin. Muina aamuina sillä viikolla alkoi joka päivä tuntia myöhemmin vuoro. Toisena kertana lähin vahingossa kaksi tuntia aiemmin. Ei helvetti.

Tossa ois jo ihan tarpeeks hävettävää oikeesti. Mitään pahaa ei oo sinäänsä kyllä käyny koska sillon kun mä en oo ollu paikalla niin on ollu kuulemma tosi rauhallista ja päätin yks ilta korvata ekana ton mun puolen tunnin myöhästymisen ruuhka-aikaan vielä 8 tunnin vuoron päätteeks.

No nyt päästään tähän vielä hävettävämpään juttuun. Mun veli sairastu flunssaan ja on ilmeisesti tartuttanu sen mulle. Mulla on jo muutama päivä ollu näitä oireita (päänsärkyä, painetta päässä, ääni paineessa, nenä tukossa, aivastelua) mutta ajattelin että tää menee ohi itsestään ilman mitään sen kummempia niin kuin veljellä ja menen huomenna töihin.

Noh, aamuyöstä heräsin jo siihen että nenä vuotaa ja on ihan tukossa ja hirvee paineen tunne päässä. Nousin vessaan ja lähin niistämään ja tajusin että nyt ei oo kaikki ihan okei. Menin mittaamaan kuumeen ja olihan sitä 37,7 astetta. Oli sellanen olo että tässä kunnossa ei töihin kannata mennä. Soitin sitten esimiehellä tilanteesta ja muistan hänen sanoneen mulle töiden alkaessa että sairastodistusta ei tarvitse, soitto riittää. Melkein ensimmäinen asia mitä hän sanoo on että ei olisi tullu mieleen soittaa pikkusen aikasemmin kuin tuntia aiemmin. Kun hänen pitää hankkia minulle tuuraaja. Mä sitten pyytelen anteeksi ja hän kysyy että miten pitkään mulla on ollu kuumetta. Sanoin sitten että flunssaoireita on ollut jo muutaman päivää mutta kuvittelin että ne menee ohi ja pääsen tänään töihin enkä tajunnut kuumetta eilen mitata mutta tänä aamuna herätessä olo oli niin huono että kuumeen mittasin ja kuumettahan oli. No sitten hän näytti siitä vähä leppyvän että aijaa vasta tänä aamuna on tauti kunnolla ottanu siivet alleen ja siinä sitten sanoo että paras sun on jäädä kotiin, nopeita toipumisia jne.

Mutta hän ihan varmana ajattelee että oon ihan hirveä vätys. Tuli sellanen olo että kuumetta tai ei niin ois pitäny mennä vaan töihin. Mutta eihän sekään kai nyt hyvä asia oo kun voin muut tartuttaa varsinkin kun on näin asiakaspalvelutyö kyseessä.

Oon kyllä muuten hoitanu kaikki työt hyvin ja reippaasti. Musta tuntuu että tää esimies on nähny vaan mun huonot puolet kun ei se oo oikein nähny mua työskentelemässä kun se on aina vähän eri aikaan paikalla.

No mutta hyvä puoli tässä on se että tää on vasta kesätyö ja mulla on enää kolme päivää jäljellä niin nyt vaan sinnittelen nää viimeset päivät häpeässä.