YEAHYEAH26.6.2017 11:16
1/2
Auttakaa idoottia työkkärijuttujen kanssa :D

Okei eli siis. Valmistuin ylioppilaaks joulukuussa ja sen jälkeen ilmottauduin heti työttömäks työnhakijaks, siinä ei ollu mitään ongelmia sit ja mulle sanottiin et kaikki ok ei sinänsä tarvii hakea töihin koska haen kouluun ja näin.

No mut sit menin lupautuu kuitenki johonki päivän kestäviin työkkärin messuihin, joihin unohdin mennä (:D) ja sen takii mun työnhaku peruutettiin, eli en oo nyt ollu moneen kuukauteen työkkärin listoilla ku en vaan oo uskaltanu ilmottautuu takasin. Mulla on takana eri mielenterveydellisiä sairauksia jotka lisää kauheesti vielä ahdistusta tosta takasin ilmottautumisesta, jostain syystä se tuntuu ihan ylitsepääsemättömältä. En myöskään sen takia oo oikeen halunnu ees päästä töihin ni se on vaa venyny.

En onneks oo myöskään tarvinnu tukia noina parina kuukausina koska asun kotona ja teen pientä osa-aikaistyötä, mut nyt sain sit tietää et en pääsekään kouluun. Ilmottautuminen takasin ois siis aika ajankohtaista, mut ongelma on siis et enhän saa jotain lisäkarenssia tai muita rangaistuksia? Mulla on vielä tota ylioppilastutkinnon jälkeistä karenssia jäljellä kans vissiin 1-2kk, se ei varmaan kadonnu mihinkään ku en oo ollu listoilla?

Saa myös antaa yleistä tsemppiä koska ahdistaa toi asioiminen jotenki ekstrapaljon, tekee mieli vaan itkee. D: