sysipimeä4.7.2017 10:42
1/2
Asuntopulma

Mulla loppuu heinäkuun lopussa vuokrasopimus ja oon suunnitellut muuttavani tampereelle. Asun nyt siis tämmöses pikkukylässä n. 50 km päässä tampereesta. Ongelmana on nyt vaan se että mulla loppuu määräaikanen työsopimus tällä nykyisellä kotikunnalla vasta elokuun lopussa. Jos mä löytäisin asunnon tampereelta nii voisin autolla tai bussilla kulkee töissä ehkä mutta toinen ongelma on asunnon löytäminen. En haluis tehdä vuoden määräaikaista vuokrasopimusta (kun en tiedä yhtään mitä puolen vuoden päästä tapahtuu) ja siks asunnon löytyminen näyttää ihan hirveen vaikeelta ku kaikki sitä vuoden sitoutumista vaatii.
Mistä mun kannattais etsiä asuntoja? Oon kaikki torit ja vuokraovet ja oikotiet koittanu kahlata läpi moneen kertaan ja laitoin hakemuksen tampereen kaupungin asuntoihin ja toriin ilmotuksen.

Pelottaa myös etten jaksa kahen tunnin työmatkoja ku teen siivoustyötä jonka jälkeen oon ihan loppu muutenki. Tässäkää asunnossa ei todennäköisesti voi enää jatkaa sitä kuukautta. Asunnottomaks nyt en jää kokonaan ku pääsen aina porukoille mut sieltä en kyl sit pääse kulkee töihin. Vai voisko jostain saada kuukaudeks asunnon?

Vähän alkaa epätoivo hiipimään. Joudunkohan mä asumaan teltassa jossain metsässä työpaikan vieressä elokuun?