b_girl27.3.2018 10:55
1/9
APUA/TUKEA Korkeakoulun yhteishaku

Mä oon tällä hetkellä siis ihan sotkussa näiden asioiden kanssa. En ees tiiä mitä haen tällä tekstillä; avautumista, henkistä tukee, vertaistukee, neuvoja tms

Eli siis tarkotus ois hakee tänään yhteishaussa. Oon nyt lukion kakkosen ja kolmosen ajan suunnitellu et haen farmasiaan. Nyt kuitenkin totesin, että sitähän ei olekaan Tampereella, mihin haluaisin niin kovasti. Muut vaihtoehdot on ainakin Mikkeli (kauheen kaukana) ja Helsinki (liian vaikee päästä). Nyt en enää tiiäkkään, mihin haluun.

Toinen asiaa hankaloittava juttu on poikaystävä, jonka kanssa ollaan oltu virallisesti yhessä puoli vuotta ja meillä menee tosi hyvin. Nyt kaikki varmaan sanoo, ettei suhteiden pitäis vaikuttaa näihin asioihin, mutta kun se ei oo niin helppoo. Ollaan nyt kesällä aateltu muuttaa nuorisoasuntoon kunhan ite saan jostain töitä. Poikkis on hakenu ykkösenä Tampereelle.

Oon nyt alkanu kallistua aika paljon välivuoden puolelle, mut jos oon ymmärtäny oikein niin mun pitäis hakee kahteen paikkaan ja käydä pääsykokeissa että voin tarvittaessa saada työttömyystukee. Tässä välivuodessa on myös vaikeutena toi poikkiksen haku, mikä ei välttämättä oo paha, koska Tampere on aika lähellä, ja myöskin että hänellä on intti vasta talvella -19, mikä taas tarkottaa sitä että mä oisin todennäkösesti jo sillon jossain muualla opiskelemassa, enkä mä välttämättä psyykkisesti kestä etäsuhdetta.

Anteeks epäselvä romaani, oisin kuitenkin kiitollinen kommenteista