annikac25.4.2018 10:24
1/1
Alan valinta (korkeakoulut) Help!

Pohjalta löytyy lukion sekä parturi-kampaajan paperit. Tiesin jo kuitenkin opiskelujen aikana, et parturi-kampaajan työ ei olekaan sitä mitä haluan. Nyt työttömänä valmistumisesta asti. Enkä ole muutenkaan varma mitä haluaisin tehdä.

Itsehän hain yhteishaussa ammattikorkeaan estenomiksi, sairaanhoitajaksi ja yliopistoon teologiseen. Jatkuvassa haussa hain ammattiopistoon perustason ensihoitajaksi. Sotelin perusteella ei taida ainakaan ovet avautua estenomivalintakokeeseen, mikä oli ensimmäinen vaihtoehto. Mutta en kuitenkaan ole varma, onko sekään sitä mitä haluan opiskella. Enkä haluaisi menettää ensikertalaisuutta jos en ole täysin varma!

Haluaisinkin siis kuulla kyseisen alojen opiskelijoilta tai jo valmistuneilta kommenttia opiskelusta, työllisyystilanne jne! Työttömäksikään en haluaisi taas valmistua, sairaanhoitajille varmasti löytyy töitä mutta en tiedä onko sekään sitten oikea vaihtoehto, kun sitten on tää vuorotyö ja työn raskauteen nähden pieni palkka. Myös noi kaksi muuta alaa kiinnostaa mutta eniten mietityttää tuo työllisyystilanne.