honeyhattivatti8.6.2018 14:34
1/12
Ahdistaa tuleva ammatti

Lähihoitajan pohja löytyy, joten hoitoala on kyllä tuttu minulle..

Sairaanhoitajaksi opiskelemassa. En tiedä, onko tämmöinen ahdistus normaali tunne.
Jotenki alkanu ahdistaa kamalasti se vastuu. Tunnen ahdistusta, jopa aseptiikasta (lähinnä suonensisäisiin lääkkeisiin liittyen...) Jotkut jutut tuntuu niin vaikeilta.
En jotenkin tykkää yhtään teknisestä osaamisesta tai osastotyöstä.


Nauttisin varmaan olostani sairaanhoitajan vastaanotolla tai jossain psykiatrisella osastolla.. Niissä se osaaminen ei ole kai niin teknistä.

Pelottaa jos oonki ihan väärällä alalla. Pelottaa, että en löydä sitä juttua josta nauttisin ja jossa olisin hyvä.

En tiedä miks musta on tullu näin epävarma. Ehkä siks ku en oo niin hyvä lääkelaskuissa ja siks en tykkää toteuttaa kauheesti mitään suonensisäistä lääkehoitoa yms. Vaikka kaikkeen varmasti harjaantuu ja oppii. Silti oon niin kateellinen niille, jotka on mua "fiksumpia" ja nopeempia... Tän takii kai oonki sit nii epävarma.

En oikein tiedä mikä mulle sopis. Haaveilen myös terkan ammatista, jossa mulla on ns oma vastaanotto ja saan rauhassa kohdata sen ihmisen. Eikä olis nii paljo sitä teknistä osaamista.

Rakastan yli kaiken kyllä kaikkia terveyteen liittyviä juttuja... Päivittäin luen ja haen tietoa eri sairauksista yms. Koulussa terveystieto ja psykologia ollu aina kiitettäviä. Että kyllä kiinnostaa edelleen. Silti tunnen olevani hukassa :(