nemurihime2.5.2017 18:50
1/2
Ahdistaa

Saatan olla lukiolainen vielä syksyllä saatana (tää on nyt siis mun neljäs vuosi). Oon käynyt kaikki tarvittavat kurssit, mutta vielä 2 pitäisi saada suoritettua hyväksytysti.

Kävin KE1 -kurssin ensin tokana lukiovuotena (ekassa lukiossa oli vähän erikoiset järjestelyt), ja toisen kerran viime syksynä (toisessa lukiossa, eka lukio lopetettiin), ja jälkimmäisellä kerralla uskoin oikeasti että pääsin vihdoin läpi (muistan et puhuin äidillekin siitä miten yllättävän helpolta koe tuntui). Sitten sain tietää että koe oli hylätty, ja romahdin täysin (oikein kunnon itkuparkukohtaus).

Matikassa en oo koskaan ollut hyvä, ja hylättyjä on yksi liikaa, eli yksi lyhyen matikan kurssi pitäisi saada suoritettua hyväksytysti (3, 4 tai 6). Näistäkin kursseista olen muutamaa yrittänyt useaan kertaan.

Mulla on ensi kuun alussa kyseisten kurssien kokeet, ja samalla kun yritän lukea niihin, pitäisi vielä lukea kahteen pääsykokeeseen. Mahtavaa.

Muuten mulla on lukio hoidettuna, kaikki kirjotukset on takana ja muiden kurssien osalta hommat on hoidettu edes jollain tasolla hyväksytysti.

(en tiedä mitä yritän tällä postauksella saavuttaa, piti kai vähän yrittää päästää höyryjä/purkaa ahdistusta)