Riesako28.7.2018 1:29
1/6
Abivuos ja masennus...

Abivuos alkaa siis vähän yli viikon kuluttua. Ja oon ihan rikki. En tiedä miten muuten tätä kirjottaa. Mut oon itkeny viikon ajan aivan liikaa ja tajusin että en tuu selvii tuota abivuotta.

Mulla pitäs olla kirjotukset syksyl, en oo pystynyt/jaksanut lukea niihin. Ja tiedän jo nyt että en jaksakkaa lukea niihin. Oon vaan niin syvällä tässä paskassa.

Ahdistaa ajatus mennä kouluu, koko lukio on ollut ihan yhtä helvettiä mulle ja se on mennyt penkin alle. Ei mulla oo ees kavereita siellä jotka tekis siitä helvetistä siedettävämpää. Joka vuos vaan pahentunut tilanne, mitä pään sisällä liikkuu. Nyt se on siinä pisteessä että oon harkinnu ihan tosissasi sitä ettei mua enää ois.

Oon niin väsynyt että en jaksa ees pitää itsestäni huolta ja oon vaan 4 seinän sisällä ja oon piilossa todellisuudelta.

Viime keväällä yritin hankkia aikaa psykologille, mutta jänistin lopulta, koska mun piti tehdä se yksin. En uskaltanut, eikä perhe halunnut auttaa.

En tiedä ees miksi tänne kirjotan, mutta oon tunkenut itteni hiton ahtaaseen nurkkaan ja en todellakaa uskalla mennä koulupsykologille. Enkä pysty mitenkään käymään abivuotta (ja tiedän että vanhemmat varmasti tulee raivoo tän takia). Oon vaan niin poikki etten ees tiedä mitä tehdä. Muut varmaa sanois että mun pitäs ryhdistäytyä, mutta en mä osaa.

En tiedä miten voin ees saada apua. En uskalla ees soittaa puhelimella. Ai että hävettää ihan oma itseni. Oon kieltänyt nää paskat tuntee iteltäni niin pitkää, että tajusin kaiken aivan liian myöhää. Yritin ajatella positiivisesti että tää koko paska muka maagisesti haihtuis kesän aikana ja saisin sit puserrattua viimesen lukiovuoden.