Possupää6.8.2019 19:49
1/112
Oon ihan poikki tästä asiasta. HELP ME.

Eli siis ollaan oltu poikaystävän kanssa pian 1,5v yhessä. Ekat puolvuotta olin oikeesti maailman onnellisin ihminen. Niin onnellinen ja kiitollinen miten oon löytänyt noin ihanan poikaystävän. Mut sit viime joulun jälkeen alko tuntumaan siltä että hän ei ole enää niin innostunut minusta tai minun kans tapailusta.
Ehdotan tapaamisia ja saan vastauksen: ”hnng no ok”. Jos puhuimme snäpissä, minä olin joka kerta se joka keksii puheenaihetta. Silti saan vastaukseksi ”jo”, ”ok”, ”emt”, ”en ny jaksa puhuu” tms. Välillä kysyn leikillä: ”oonkohan ees niin nätti :(” saan vastaukseksi ”ok” tai ”emt”.
Ne harvat kerrat kun näimme (1-2krt viikossa, joka on sinänsä vähän, koska asumme 1km päässä toisistamme ja käymme samaa koulua) niin aina minä olin se jonka täytyi keksiä mitä tänään tehdään. Hän ei vaan suostu nähä mua enää ollenkaan niin paljoo.. tosi vähän enää... eikä todellakaan halua näyttää julkisilla paikoilla että mä olen hään tyttöystävä. Ennen tehtiin tosi paljon kaikkea kivaa ja rakastettiin ja näytettiin se ja sanottiin se.

Jos mä haluan huomiota, mun täytyy pyytää sitä.

Ei mennyt kauaa kun loppu pussailut... ja siitä olin aivan rikki koska rakastin tehdä sitä häään kans. Enkä vieläkään tiedä syytä miksi hän ei halua enää. Työntää vaan aina pois, ja näyttää vihasta naamaa ja sanoo ei. Ja tiiän ettei oo leikkiä vaan on tosissaan.
Noh, ei aikaakaan kun sit loppu halailut. Oltiin siis aina halattu kun jätetään hyvästit kun ollaan nähty, mutta ei enää.

Pian alkaa koulut. Yllätyksekseni kun olin kerran heillä, tää sanoi mulle ettei halua viettää mun kanssa aikaa enää koulussa. ”Parempi vaan että ihmiset luulee että oltais erottu.” Ennen aina vietettiin aikaa kahdestaan koulussa.

Aina jos on heillä tai hän meillä, vietetään aikaa ehkä 2h keskenään ja sit hän sanoo että nyt lähtee kotiinsa. Ja mä tietysti meen aivan rikki siitä joka kerta koska nähdään niin harvoin ja sit kun nähdään ja kuulen sen lauseen ”lähen nyt kotiin” se on menoa se. Itken kun hullu kun mulla ei oo mitään tietoa millon nään sen seuraavan kerran. Aina jos mulla on paha olo niin puran mun tunteita sille ja kirjotan pitkiä tekstejä joihin saan vastaukseksi tyyliin: ”joo”. Eilen aamulla heti herättyäni laitoin hänelle snäpin ”haluisin nähä sua jo.. sää oot nii hyvän näkönenkin *nimi*. Komee *nimi*”. sain vastaukseksi ”e”.

Tänään hän laitto mulle snäppiä että isänsä lähtee pois yöksi. Tietty heti innoissani kysyin että voinko tulla käymään. Kuitenkin sain ihan hirveen vastauksen. ”Sä et oo tulos meille tänään etkä huomenna”. Aloin itkemään. Pistin puhelimen pois ja menin mun sohvalle istumaan ja itkemään hiljaa. Se tuntu niin pahalta pitkästä aikaa uskaltaa kysyä tapaamista ja vastaus oli niin terävä. Mää jotenki aloin miettimään että alko olemaan viimenen niitti. en tiiä siis ei toi voi olla perus kohtelua tyttöystävälle... silti tiiän että en vois ees kuvitella sellasta päivää että jättäisin hänet. En vaan pysty nähä itteeni sellases tilantees. En oikeesti tiiä mitä mieltä hän on musta, en ees uskalla kysyä koska tiiän saavani vastaukseksi ”joojoo” tyyppistä.

Siinä pojassa on kuitenkin jotain niin viehättävää. Niin helvetin kuuma ja hyvän näkönen. Tietää mitä tekee ja On äärettömän fiksu ja aah mitä ihmettä mä teen.. rakastan sitä aivan suunnattomasti. Siis niin pirusti että ei jotenki pysty selittämään sitä...

Oon vaan helvetin poikki. Mitä ihmettä mun kannattais tehä. Kyseinen poika täyttää muutaman kuun päästä 16v.

Tiedän jo nyt etten todellakaan muistanut mainita kaikkea, joten kysyä saa. Ihanaa avautua tästä tänne, oon niin kauan pitäny tätä asiaa mun sisällä ja itkeny joka ikinen ilta hänestä.. Help...