TheGoldenGoddess27.7.2017 0:06
1/3
youtube vuosien varrella

Otteeko muut huomanneet miten youtube on muuttunu vuosien varrella? Katsoin nimittäi äsken kun selailin youtubea Marakatin lopetus videon jossa katja kertoo syyn videoiden lopettamiseen. Videossa kerrotaan siitä miten youtube on muuttunu vuosien varrella ja oikeesti ku alkaa miettii se on sinänsä tosi surullista, koska ennen ei ihmisille youtubettamine niinkää ollu työtä , vaan pikemminki harrastus , mut nykyään se on tosi monelle työtä.

Ei ollu mitää splayta, ei ollu mitään tubeconeja vaan oikeesti järjestettiin esim sinne Tampereen torille miittejä jossa tubettajat ja katsojat tapas ja nykyään monet tubettajat saa oikeesti jopa parin kuukauden videoiden teolla helposti satojaki tiilajia esim sen takia , et tuntee toisen menestyneemmän tubaajan , mut ennen ne tubaajat oikeesti teki duunii sen etee ja ei sillon ollu noin monia tubaajia , sillon oli just soikkuu ja jussibitch (kirjotinko oikein?:D) ja marakattii yms , vähä näit vanhempii tubettajii.Ja nää vanhemmat tubettajat on jääny tosi vahvasti varjoon uusien tullessa.

Mut oikeesti jotenki jopa harmittaa se , miten youtube maailma on kasvanu nii paljon jos kattoo vaikka 3-4 vuotta taaksepäin. Onha se hienoo toki miten se on kehittyny ja et on paljon uusii ja hyvii tubettajii mut samalla jotenki tosi surullista. Samaistuuko kukaan?