Hirve5.8.2017 3:12
1/1
Voiko tämä olla TSS? PIKA-APUA!

Eilen oli menkkojen ensimmäinen päivä, eikä vuoto kovinkaan runsasta. Päivällä käytin sidettä, mutta päätin kuitenkin laittaa yöksi tamponin. Menin nukkumaan noin klo 00 ja heräsin viideltä ja tunsin tamponin valuneen alas, joten nousin ylös mennäkseni vaihtamaan sen. Heti seisomaan noustessani tuli todella heikko olo niin, että ehdin juuri ja juuri vessanpöntölle istumaan ennen kuin olisin varmasti oksentanut. Otin tamponin pois ja jäin istumaan pöntölle, olo oli hirveä ja kylmä hiki vertasi. Yritin kerran jo nousta, mutta oli pakko istua takaisin alas. Nyt olen ollut tunnin sängyssä makuulla, olo hieman outo ja kylmiä väreitä tulee aina välillä. Jos nousen ylös, tuntuu, että paha olo on tulossa.

Nyt mietin, että voisiko olla TSS -oireilua? Tamponi oli imukyvyltään normaali, mutta vuotoon nähden ei mielestäni liikaa, koska poistaessani sen se oli täynnä. Tamponi oli sisälläni siis viisi tuntia.

Kauanko voin "katsella ja odotella", että paheneeko oloni ja tuleeko rajummat/selkeämmät oireet? Kauanko oireiden paheneminen TSS:ssässä kestää?