Qualitymonkey2.6.2017 19:21
1/1
voi perkele sos mitä tapahtuu

Jumala (jos sellainen on olemassa) vitsailee mun kustannuksella. Jatkuvasti, mutta tää päivä nyt on ollu jo kaiken huippu.

Siis oli yks mies, vaikka mies 1, jonka kanssa juttelin pari kuukaut sitte vaan kerran (puhelimessa). Eli ei tunneta mut anyways. Tykkäsin siitä siis vähä.

No nyt sain sit kuulla kaverilta et se ois kiinnostunu musta ja mun luvalla tää kamu anto mun numeron sille (se oli kai halunnu sen tai niin mun kamu ainaki sano?). Nyt oon sit ihan paniikissa (koska oon ujo ja sosiaaliset asiat ovat hankalia ja perkele sekava tilanne muutenki). Ja sitten on tän lisäks vielä mies 2. Mies 2, josta oon tykänny hirmu pitkään ja mun piti mennä huomenna puhuu sen kaa koska oon tykänny siit yli vuoden jnejnejne. Tietenkin kaiken tän lisäks mul on ihan vitusti kaikkia ihastuksia ja tälleen, mutta en tiiä ei mua silleen häiritse, ja kun tää mies 1 on kuitenkin yks niistä joista oon tykänny ja emt must se vaikuttaa ihan söpöltä.

mut mua vaan pelottaa tää tilanne. koska minä. ja koska en oo tottunu tällaseen. mulle ei ikinä käy tälleen ja mua pelottaa koska en osaa olla luonnollinen tällases tilantees ja mä en tiiä mitä tehä????? oikeesti oon ollu koko elämäni sinkkuna (oon 18) eikä koskaan mitään juttuu ja oon täysin kokematon kaikessa. toki baaris on joskus ollu miehii jotka ois halunnu vähä kaikkee mut olin sillonki iha paniikis joten mitää ei tapahtunu koskaa paitsi ne vaa hiplaili mua ja olin sillee ok fine wtf. siis. MITÄ VITTUA MÄ TEEN. ymmärrän ettei täst kannattais panikoida jne mut oikeesti miten voin ottaa rauhassa? oon niin kui kala kuivalla maalla tällasissa tilanteissa mis pitäs alkaa puhuu tuntemattoman kanssa. siis mitä ihmettä, jos se tyyppi on kiinnostunu musta oikeesti ja sit mä oon vaa tällanen etten tiedä mitä sanoa tai ylipäätään en osaa olla millään tavalla sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ja oon yksinkertasesti ihan pihalla?? vai tuleeko se luontevasti sit jos se nyt alkaa juttelee mun kanssa? vai onks mul syytä pelätä ja olla paniikissa? SOS tilanne on vitun sos. mul ei oo mitää hajua et mitä teen.

joo ei vittu. ai nii sit nään viel mun yhen kolmannen ihastuksen ehkä sunnuntaina. mut se nyt on ihan eri juttu koska se on julkkis ja sillee mut silti sekottaa päätä sekin. apua.