Hubsu4.5.2018 0:33
1/18
Vihaan koiraani D:

Sisältää vaan turhaa inhoamista ei kande vaivautuu lukee:
Meiän perheessä on 2 koiraa joista toinen on iha minu oma se on noutaja toine taas äiteen haluama paimen. No tää äitin koira on iha kamala. Tai no sehä on koira jote eihä se sille mitää voi että mä VIHAAN sitä. Ja se tuntuu tosi pahalta ku oon tosi eläinrakas ja rakastan KAIKKIA koiria paitti sitä. Meillä on ollu paljon koiria, mut en tiä mikä tossa on..

Se oli munkaa kerra koiraleirillä ja pasko yöllä KAIKKIALLA, niinkun kaikkialle. Seinille, lattioille, lie vaikka kattoki ois saanu osansa. Ja sw haisi koko päivän siä talossa ja oli ehkä nöyryyttävin kokemus ikinä.

Nyt tää karvakasa päätti paskoo KAAAIIKISTA meiän talon huoneista juuri minu huoneeseen koska varmasti tietää tyyliin et vihaan sitä. En oo tietty ikin tehny mitään väärin sitä kohtaan, koska kute sanoi sehä o vaa mun mielesse tää vika vissii.Jopa se oon aina mä joka käyttää sen lenkil vaik se ei edes olis mun vastuulla ku ei oo mun doge.

Mutta toi koira on oikeesti ihan hirvee ja en jaksa oottaa sitä päivää että se ei enää oo meillä :( tietty en toivo et se kuolis tai muuta mut voispa joku vaa ottaa sen pois. Vihaan sitä ja se hävettää.
Oon aina inhonnu.