pihatonttu4.7.2018 7:57
1/1
Vanhempien kanssa ongelmia

Mulla on ongelmia joka lähtöön. Niitä on niin paljon etten tiedä mistä aloittaa niiden kertominen, mutta eniten mua tällä hetkellä harmittaa eilisen illan tapahtumat.

Eli siis, olin viime viikon "hatkoilla" himasta, koska siellä on todella huono olla enkä viihdy siellä ollenkaan. eilen mun vanhemmat rupes taas riitelee * kun äiti oli käynyt iskältä kysymässä kenen kanssa juttelee (luottamus ei ole mitenkään hyvä heidän välillä). Iskä sit flippas ja rupes räyhää ja heitteleen tavaroita, myös äitiä päin. Potki ja löi reikiä seiniin/oviin ja uhkas polttaa koko meidän talon, koska on niin kyllästynyt siihen kaikkeen. Pahin uhkaus oli se, kun kovaan ääneen huusi haluavansa lyödä äitiä.(ei lyönyt)

*Isä on pettänyt äitiä ainakin nyt kaksi kertaa ja niiden pettämisien välillä on ollut about 10 v. aikaa. Ekan pettämisen aikaan olin n. 7 vuotias ja nyt jälkimmäinen on tapahtunut eskettäin ollessani 17-18 v.

En kaipaa neuvoja miten minun pitäisi toimia, enkä myöskään mitään ikäviä ilkeys kommentteja. Halusin vain vähän kertoa jonnekkin/jollekin asioita kun kavereille ei aina kaikkea voi sanoa kun eivät voi ymmärtää kun eivät ole kokeneet samaa.

Toki niitä neuvoja saa antaa jos siellä on joku jolla on omaa kokemusta vastaavanlaisesta tilanteesta.