Chomisa15.6.2017 21:13
1/9
vanhemmat ei päästä tyttö-poika yökylään

En osannut muotoilla otsikkoa mutta siis :D

Mun vanhemmat on aika tiukkoja. Oon 16 v ja musta tuntuu siltä, että ne ei edes tiedä että mul on poikakavereita :D oon pari kertaa ohimennen kyllä maininnut jotain joistain mun poikakavereista ja sillon ne on jääny hetkeks kattoon että kuuliks ne just oikein.
Samoin mun isoveli on tosi suojelevainen, kun esim kerran sanoin meneväni syömään mun kavereiden kanssa yhen pojan syntymäpäivän kunniaksi, niin se oli heti silleen vihasesti että miks mä hengaan poikien kaa ..???

Mun kaveriporukassa on siis 5/6 tyttöä ja 2-4 poikaa, ja me kaikki ollaan tosi läheisiä ja ollaan tunnettu 1lk asti :D ollaan aina oltu samalla luokalla..
Pari kertaa me ollaan oltu jollain näistä tytöistä yötä ja mä oon tietty saanu mennä (koska en oo kertonu että siel on ollu poikia kans). Nyt tarkotuksena ois mennä yhelle jätkälle yöks, mut mä en ees uskalla kysyy mun vanhemmilta, ku jotenki siitä tulis TOSI kiusallista alkaa puhuu ku mä tiedän että ne ei iki maailmassa päästäis mua pojalle yöks D:
Mitä mun pitäis tehä ku mä oikeesti haluisin mennä, mut tiedän et mua ei päästettäis jos sanoisin että se on poika ja että siel ois pari muutaki poikaa mukana ? En mielelläni haluis jäädä paitsi ku tälleen on tapahtunu aikasemminki ja sillon en oo vaa menny, ja kyl se on aika perseestä olla yksin kotona ku muut lähettää joka minuutti snappeja siitä kui kivaa niillä on :/