zipzap25.5.2017 18:48
1/20
vanhat miehet ahdistaa

Elikkä siis olen huomannut, että minua on alkananut ahdistamaan.Eniten olen huomannut,että ahdistun vanhojen miehien seurassa,jotka on suunnilleen 40-60-vuotiaita.Kerron nyt pienen syyn,joka saattaisi olla aiheuttaja ahdustukseeni.

Kuljen aamuisin bussilla kouluun.Olen huomannut,että hieman vanheahko mies,joka aamuisin tulee samalla bussilla kanssani,istuu aina mahdollisuuden tullessa viereeni.Ensimmäisen kerran,kun tämä tapahtui,en kiinnittänyt siihen erityisemmin huomiota. Kun tämä kaava alkoi kuitenkin toistumaan useammin,aloin pikkuhiljaa ahdistumaan.Koitin jopa sellaista,että vaihdoin joka päivä eri paikalle, mutta mies tuli silti joka kerta istumaan viereeni vaikka bussissa olisi ollut rutkasti tilaa muualla.Tätä on nyt suunnilleen kestänyt jo kuukauden,enkä ole uskaltautunut avautumaan asiasta kunnolla kenellekään.Parille hyvälle ystävälleni olen asiasta kertonut,mutta he väitävät, että olisin vain herkkä.Myönnän että olen luonteeltani aika herkkä, mutta olisi silti kiva että he edes yrittäisivät ymmärtää tilannettani.


Ahdistun välillä jopa isäni seurassa,josta olen todella surullinen sillä välimme olivat ennen todella hyvät.Oloani helpotti hieman,että pääsin purkautumaan tänne,ja toivon todella että joku kaksoi lukea tämän.Toivoisin saavani asiallisia mielipiteitä. :)