Irvinaama10.6.2017 10:47
1/1
Valitustuokio-vanhemmat

Ajattelin perustaa eräänlaisen valituspalstan, jonne voi purkaa kaiken ärsytyksen vaihtelevaa aihetta kohtaan kuka vain ja kertoa jos samaistuu jonkun kertomukselle.

Aihe: vanhemmat

Täst aiheest sais oikeestaan romaanin. Mut kerron kaks asiaa mitkä mua täl hetkellä eniten ärsyttää;

1. Yökylä poikaystävän kanssa
Meillä tuli 6kk täyteen tossa vähänaikaan sitten, ja haluttiin juhlistaa sitä jollain erityisel tavalla. Kysyin äidilt et voiks hän tulla sen kunniaks yöks, mut vastaus oli tottakai ehdoton ei. Ensinnäki ei tän ikäsenä sovi nukkuu vastakkaisen sukupuolen kans samas sängys (ei oltu suunniteltukkaa sitä), sekä hän ei suostu vahtimaan kahta teiniä joiden hormonit hyrrää. Se on ymmärrettävää et huolehtii, mut tiiän ite pelisäännöt ja erityisen ärsyttävää oli se, että poikaystävän opettaja äiti oli antanut luvan sil ehdol ettei nukuttais samas sängys. Muutenkin oltiin oltu poikaystävän kans yökyläs meidän kaverin tykönä, mukana kaveri ja sen suhteen ei ollut ongelmaa. Mut onneks pääsen niiden mökille kuitenki.

2.Syöminen&omien jäljien jättäminen
Ensinnäkin äiti valittaa aina siit et syön MUKA liikaa jäätelöä ja suklaata, vaikka asia ei niin ole. Oon erittäin hoikka ja siro, sekä lenkkeilen viikottain kaverin kanssa. Tiedän et äidin tehtävä on antaa hyvät eväät elämää, mut syön kunnol ja en oo sellanen joka käy hesellä viikottain.
Kieltämättä mun paha tapa on et jätän vahingos kengät keskel lattiaa enkä aina ajattele tarpeeks mitä teen, mut se et se huutaa aivan liian kovaa on vähä väärin, ymmärrän varmaa helpommalki ku et pitää semmosen huutosaarnan.
Olen puhunut, jatkakaa te.