Poistunut demittäjä3.6.2018 0:21
1/149
Väitöskirja sinapin yhteensopivuudesta hernekeiton kanssa

[quote=Ladybug]D: Oletan että lienee - ikävä kyllä - mahdotonta vaatia sinulta saada tätä laatikkoa hävitetyksi täysin, mutta olisiko edes mahdollista, että siirtäisit sen vaikka, sanotaanpa varastoon? Ellei jonnekin kauemmas piiloon? Sen sijaan, että se olisi aivan lähettyvillä ja siten nopeasti nautittavissa? Erityisesti jos olisit muutenkin sekaisessa tilassa?

Yritän tässä johdatella siihen, että tilanne tulisi samaksi kuin alkoholin ostonkin kanssa. Kun kynnys "noutaa" myrkkylaatikko jostain olisi edes marginaalisesti suurempi, voisi olla mahdollista että matkalla sinne toisinajatus olisi todennäköisempi kuin jos aineet olisivat heti käden ulottuvilla?

Voi surua :([/quote]

Oikein oletettu. Nyt kun kerran sen olemassaolon olen ilmoittanut, niin kyllä, on se mahdollista. Jos en olisi kertonut niin en sitä olisi tehnyt, mutta voisin nyt vaikka tehdä niin, että purkaan yhden isoista kaapeistani kaikesta tavarasta, laitan laatikon kaapin perimmäiseen nurkkaan ja ladon kaiken sen päälle D: Tämä vaikeuttaisi siihen käsiksi pääsemistä melkoisesti. Voisin toteuttaa sen huomenna (hyväksikäyttäen tätä mielentilaa, jossa sen vielä olisin valmis tekemäänkin).