parsakakara14.4.2018 11:02
1/1
Unohdan kuinka käyttää haarukkaa

Joo moikka vaan tämä 20 vuotias aikuinen on nyt hieman hämillään ja haluaa vastauksia.
Eli siis unohtelen hetkeksi ihan perus asioita kuten just esim. eilen unohdin vähäksi aikaa kuinka haarukkaa käytän kun olin syömässä. Istuin siis pöydän ääressä ihan rauhassa syöden, kunnes tuli semmonen epävarma tai sellane jännä olo ja ihmettelin miten se haarukka ny toimikaan ja miksi minulla se edes ylipäätään oli siinä kädessä. Sitä ei tosin kestänyt kauan ehkä se parikymmentä sekuntia tai vähä kauemmin. Jälkeen päin olin ja olen vieläkin hämilläni miksi näin käy. Näitä tämmösiä tilanteita on tullut nyt muutama kerta viikossa ihan normaali arkiasoissa jotka ennen ja suurimman osan ajasta nykyäänkin onnistuu ihan mutkitta.
Yritin googlettaa, mutta on vaikea pukea sanoiksi tätäkin asiaa niin kokeilen jos täältä löytyis edes pientä vinkkiä mistä johtuu.

Vielä sen lisään että sairastan vaikeaa masennusta ja jotain ahdistuhäiriötä löytyy ja sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja ptsd (diagnoosit ollut sen yli 5 vuotta ja hoito jatkuu vieläkin). Voikohan mikään näistä aiheuttaa tuollaista vai onko tämä nyt jotain täysin uutta?

En muuten tiedä onko nyt oikealla alueella tämä mutta ehkä sen voi siirtää jos on väärässä paikassa.