InvisibleUnicorn27.5.2018 1:11
1/3
Tuntuuks teistäkin että elämä nakkelee teitä kivillä ja nauraa päälle?

Could you please staphh it?

Tää on vissii rikki tai jotai tää mun elämä, ei toimi ku välil satunnaisesti. Niinku ei vaan uskalla enää olla kunnolla onnellinen, ku tuntuu et tulee turpaa sit aina pahemman kerran asap. Nyyhq yyhq prkl, en osaa edes itkee vaik mite yrittäisin. Sain melkee paniikkikohtauksenki muutama tunti sit varmaa vuoden tauon jälkee, mut ei onneks tullukkaa, hitto unohdin jo miten kamalaa sekin on.

No pakko yrittää vaan luottaa että kaikella on kyllä tarkotuksensa ja aikansa. Toki kaikki on ollut vielä huonomminkin joskus ja sillonki selvinnyt hengissä. Tulevaisuus on yks iso kysymysmerkki.

Miks tää elämä pitää olla niin kauheen turvatonta ja miks kuulen jatkuvasti lisää mitä sairaampia juttuja mitä ihmiset on toisilleen tehneet tai mitä niiden päässä liikkuu? Saatana en haluu kuulla enempää, kun tuntuu välillä ettei täällä uskalla elää kun on ihme psykoja koko maapallo täynnä. Miks ihmiset ei voi jättää mua rauhaan, vaan pitää repiä jotain sairasta mielihyvää kun saa jutuillansa peloteltua, kun huomaa että menee kuiteskin jo liian hyvin niitten mielestä?

Säätökin vissii sit joku ylimustasukkanen, roiku kaulas kii muiden seuras tai tulee angst ItQ potQ ja kavereil melkee turpiin ja koko kerrostalo kaikuu. Miten mä aina onnistun vetämään puoleeni kaikki epätasapainosimmat tyypit? Oon jo itekin tarpeeks ni ei kyl hyvä yhdistelmä. Vittttuperkele, pelottaa jo valmiiks miten pahaksi toikin oikein yltyy vai helpottaaks ja miten ja kestääkö tollasta, vaikka muuten oliski bueno? Väkisinkin alkaa tulee jo déjà vu narsistisen eksän käytökseen.

Mitäs teiän elämään tänään? Tai vaik huome. Tai vaik kokonaisuudessaan?