Splendid24.5.2017 5:37
1/3
Tulkitkaa tää uni (painajainen)!!

Olin mun vanhassa kämpässä ja semmonen hullu murhaaja oli mun perässä. Laitoin heinäseipään sängyn alle ja menin ite kans sinne piiloon, ku tiesin, että se murhaaja on tulossa kämppään.

Murhaaja tuli sinne ja se oli pojyde. Se meni keittään kahvia keittiöön ja alko puheleen mulle, se siis ties, että oon sielä. Mun piti paeta sitä ja hiippailin samalla etuovelle ku vastailin pojyden kysymyksiin. Pojyde kuitenki kuuli, että oven lukkoa käännettiin ja se ryntäs mun perään. Juoksin ulos ja mun auto (sininen pakettiauto) oli parkissa ja menin kokeileen sen ovia, mut ne oli lukossa enkä ollu ottanu avaimia mukaan.

Juoksin paikallisen kaupan taakse, jossa on roskikset ja pojyde tuli mua vastaan hullun ilme naamalla. Sillä oli myös pellepuku päällä ja se edelleen halus tappaa mut. Se sai mut otteeseen ja alko kutittaan mua. Pääsin irti ja pojydella oli nyt bensapistooli kädessä ja se huuteli sielä hullun tavalla, että se sytyttää koko paikan tuleen ja tappaa kaikki.

Se sai roiskautettua bensiiniä munkin päälle ja sitä bensaa meni myös yltä päältä pojyden päälle, mut se ei välittäny. Sit kaikki sytty tuleen.
Menin vähän kauemmas ja pojyde edelleen tuli sieltä liekeistä hoiperrellen ja sen naama oli helakanpunaista muovailuvahaa. Siis semmosta, että kun sitä poskesta veti, niin se veny ja valu. Sit se vissiin kuoli, en muista. Katsahdin kaupan sisälle ja sielä oli monia sivullisia uhreja palanu.


Tää oli aika mielenkiintonen nähdä. Ja pelottava. D: Kaikki tapahtu kolmannessa persoonassa.