PAPERIHAAVA7.6.2018 9:03
1/23
Tulevaisuuden miehesi (Valitse 1)

Valitse vaihtoehto joka kuulostaa vähiten pahalta.

1. Antonio, sinua 40-vuotta vanhempi italialainen herrasmies. Todella mukava jolla on paljon nuoria naisia kavereina, joskus teillä on kimppakivaa yhdessä. Mies on erittäin hurmaava ja ostaa sinulle paljon lahjoja. Oikea sugardaddy. Rikas. Miehellä on 10 todella ärsyttävää lasta entisistä suhteista ja sinä joudut pitämään niistä joskus huolta, vaikka he vihaavat sinua. Välillä miehesi käy vieraissa mutta ei kuitenkaan suo sinun juttelevan muille miehille.

2. Jarno, sinun ikäisesi jääkiekon pelaaja poika. Kuuntelee suomalaista gangsta räppiä ja on kova sylkemään. Polttaa tupakkaa ja kannabista joskus humalassa. Käyttää nuuskaa ja asuntonne on täynnä nuuskakiekkoja. Miehesi hengitys haisee aina pahalta ja ääni on todella pelottava. Semi hyvä tyylitaju. On pannut +10 eri naista (useampaa kännissä). Joskus ollut joitakin seksitauteja. Ei kovin hygieeninen mutta käyttää axea. Käy salilla kolmesti viikossa.

3. Ahmad, sinua kolme vuotta vanhempi uskonnollinen muslimi poika. Käy moskeijassa useasti ja rukoilee päivittäin. Toivoo sinun tekevän samoin ja ''pakko käännyttää'' sinut muslimiksi. Unelmoi viidestä lapsesta. Todella hyväkäytöksinen ja uskollinen sinulle, ei edes katso muita naisia. Ei suostu edes nukkumaan samassa huoneessa kanssasi ennen naimisiinmenoa. Hänen unelmansa että muuttaisitte joskus yhdessä Saudi-Arabiaan asumaan. Naimisiin menon jälkeen todella rajut menot makuuhuoneen puolella!!

4. Hessu. Sinua vuoden nuorempi gameri poika. Pelaa oikeastaan koko ajan. Fortnite aina mielessä. Ei ole kiinnostunut seksistä mutta voi joskus sitä harrastaa että et suuttuisi. Ei ryyppää eikä polta ja ylpeilee sillä. Todella laiha ja sinua vähän lyhyempi. Rasvaiset hiukset joista voit puristaa öljyt paistaessasi kananmunia tai vaikka leivänpäälle.

5. Romeo, sinua viisi vuotta vanhempi musikaalinen poika. Laulaa oikeastaan koko ajan ja kuvittelee elävänsä High school musicalissa. Oikeasti todella huono laulamaan mutta luulee olevansa paras. Tykkää flirttailla muillekkin tytöille, todella itsevarma, mutta ei kuitenkaan petä sinua. Kauniit, hieman tyttömäiset kasvot ja vartalossa ei ole mitään moitittavaa. Mies luulee että kaikki ovat ihastuneita häneen mutta todellisuudessa suurin osa ihmisistä vain vihaa häntä, myös sinä.