Kuinkamontamerkk29.7.2017 18:32
1/5
True crime community

Onks täällä ketään jäseniä? Haluisin ymmärtää siitä lisää. En itse ole see osa kyseistä ryhmää, vaikka kaikki sarja murhajat yms. kyllä kiinnostaa. En oo osa tätä ryhmää, koska en haluu missään nimessä osottaa minkäänlaista arvostusta murhaajia kohtaan, enkä ihaile niitä yhtään millään ajatuksen tasolla, vaikka ne kiehtookin mua.

Jotkut ihan romantisoiki näitä murhaajii, ja haaveilee treffeistö yms. niiden kanssa, mitä en tosiaan ymmärrä. Toki, voihan joku sarjamurhaaja miellyttää jonkun silmää ulkonäöllään, mutta miten joku täysin random teini voi kokea kaipuuta niitä kohtaan?

Jotkut tän ryhmän jäsenistä puhuu tosi ihailevaan sävyyn näistä rikollisista, mutta väittää silti ettei ne tietenkään hycäksy niiden tekoja. Miten tää tekee järkeä, osaako joku selittää?

Nii ja toivoin et bundysdick löytäis tähän kesuun, jos löysit niin kuulutko tohon communityyn? Nimestäs tuli nimittäin mieleen tää koko aihe, en vaa oo viittiny aikasemmin kysyä. Ja no jos ei löytäny tänne niin voivoi, en viittiny "huomiohuorata" laittamalla hänen nimeään otsikkoon.


Jjaa sit viel teille muille ni onko teillä mielipidettä/kokemusta/ajatuksia true crime communitystä?