shalavala21.7.2018 23:40
1/1
Te ja teidän kaverit

Te joilla on paljon tuttavuuksia/kavereita/ystäviä: miten tutustutte uusii ihmisii? Ja miten niistä tulee teidän kavereita? Ja kuinka nopeesti tutustutte johonki, eli miten kauan menee et henkilöstä tulee teille hyvä kaveri?


Ja nyt avautuminen.

Mä oon nyt ajautunu tilanteesee et mul ei oikeesti oo kavereita. Kyselen kokoajan ”kavereilta” joita ei edes ole paljoa, et jos joku tekis munkaa jotain tai haluis nähä tai jotain, mut lopputulos joka ikinen päivä on se että itken vaa kotona koska ei oo ketää ja kukaa ei lähe tekee mitää. Haluisin kokoajan olla ihmistenkaa ja olla jossain muualla ku kotona. Oon oikeesti seurallinen ja viihdyn ihmistenkaa, enkä siis oo mikää sellanen outo ihminen kenenkaa kukaa ei haluu olla. Ongelma on se etten saa uusia kavereita näiden mätäpaskojen tilalle.

Ku tapaan uusia ihmisiä, mä en vaan ikinä pääse tutustumaa niihin paremmin tai saa niistä ystäviä. Mä en varmaan vaan osaa sitä hommaa. Mä haluisin osata. Sen takia haluun nyt tietää et miten ihmeessä niitä kavereita saa :-)

Oon yrittäny niitä kavereita tehdä. Oon sosiaalinen ja yritän lähentyy ihmistenkaa ja olen aktiivinen, mut ei se vaan toimi.