juustoust11.7.2018 10:42
1/3
tarvitsenko oikeasti sairaslomaa vai ylireagoinko?

töissä on tosi raskasta olla. paljon rankempaa kuin viime kesänä, vaikka homma on täysin sama. mä oon tosin huonommassa kunnossa. tänään kun oon kotona just tän kauheen olon takia, mietin herätessäni etten haluu olla olemassa. vaikka saan olla kotona. mua ei huvita yhtään mikään. mietin et voisinpa vaan nukkua seuraavat kaksi viikkoa. tai kuukautta. en halua olla olemassa, kun oikein mikään ei tuota mielihyvää. itsemurhaa pohdin tietysti, mut en haluu aiheuttaa läheisille pahaa oloa. mun hyvä ystävä yritti lähiaikoina itsemurhaa ja se on elossa, mut teholla jo kolmatta? viikkoa. ellei sitä oo siirretty jo muualle, en oo kuullu hetkeen mitään uutta siitä. en haluu aiheuttaa muille sellasta pahaa oloa, mitä mä oon nyt kokenut sen takia että mun frendi on tossa kunnossa. musta kans tuntuu et voin ehkä joskus parantua, ja mä haluunki parantua. mä en haluu luovuttaa, kun oon päässyt näin pitkälle (mtongelmien kanssa elettyä aikaa takana jo n. 8 vuotta ja joidenkin juttujen kaa oon edistynyt tosi paljon. uusia ongelmia on tullu sit tilalle/noussu pinnalle, mut oon menossa terapiaan käsittelemään niitä).

diagnoosina löytyy tällä hetkellä vaikea-asteinen masennustila. epävakaata persoonallisuushäiriötä epäillään, ja sitä tutkitaan elokuussa ja selvitetään onko mulla se. lääkitys on, mut se pitäis vaihtaa tossa syksymmällä kun siitä ei oo tarpeeks hyötyä.

eli pitäiskö mennä lääkäriin ja saikuttaa vai jatkaa työntekoa vaikka esim. eilen töissä ensin istuin ja lopulta makasin vessan lattialla puoli tuntia, ja sit lähin himaan ku en pystynyt tekemään töitä. oisko luovuttamisen paikka? mitä te tekisitte. oon jo ottanut itseäni niskasta kiinni, teen niin töissä jatkuvasti. sillä oon siellä tähän asti pärjännyt, se ei vaan auta enää. en tiedä miten selviin huomisesta, kun pitää mennä töihin. mä haluun pystyä olemaan siellä ja mä haluun ne rahat mut pelkkä tahto ei tunnu riittävän enää. tuntuu ku oisin kuluttanu voimavarani loppuun. pelottaa, et saikuttaisinkin ihan turhaan ja oon vaan laiska paska.