Cinnamoroll29.5.2017 15:11
1/2
Tallentakaa pliis ne uudet puhelinnumerot (ketutus maximus)

Olin tosi hyvällä fiiliksellä lähössä tallille kauden vikalle tunnille, kunnes samalle tunnille tuleva kaveri laitto snäpin et on jo menossa. Ihmettelin sitä sitten hänelle et ootko oikeesti menossa tuntia normaalia aikasemmin paikalle. Hän sit totes et ei kun hänen tuntiaan on siirretty tuntia aikasemmaks!

Mukava paniikki sitten iski siinä kun kello tosiaan 17.30 ja tunti kuulemma siirretty klo 18. Meiltä ajaa tallille puolisen tuntia ja siihen vielä vaatteiden vaihto ja hevosen kuntoonlaitto päälle niin aikaa olisi mennyt noin tunti. Talliltakin sain vastauksen, missä luki että siirrosta ilmoitettu. No eipä ole mulle (eikä kyllä äidillenikään, jonka numero tallinpitäjällä myös on) mitään viestiä tullut. Selvisi, että he ovat vanhaan numeroon laittaneet viestin, vaikka olen yli kolme kuukautta sitten ilmoittanut numeronvaihdosta ja sen jälkeenkin olen useita viestejä laittanut. Kolmen kuukauden takaisessa viestissä luki siis suunnilleen "onko päivänä x miten tunteja? T. oma nimi (uusi numero)" eli tallinpitäjän huolimattomuutta nyt.

Mukavaa kesätaukoa siis mulle ja tallinpitäjälle, voi olla että elokuussa on hyvin iloinen asiakas tulossa tunneille takaisin :--)

Opetus: korvaa vanha numero uudella heti kun sellaisen saat, vältyt monilta ongelmilta