HarryStyles26.4.2017 21:15
1/8
Se vitun paska tunne kun rakastut julkkikseen ":)"

...ja helvetti tässä iässä vielä! Kukaan normaali ihminen ei luonnollisestikaan vaikuta yhtään miltään verrattuna Häneen. Ja tiedän, ettei tämä tunne ole ohimenevää tyyppiä.

Olin vähän aikaa sitten ihastunut työkaveriini. Ihastus kesti 2-3kk, mutta olen viimeinkin päässyt yli hänestä, kiitos tämän uuden rakkauden. Luulin jo, että julkkisihastukset ovat kohdallani historiaa, mutta voi miten väärässä olinkaan. Olen suorastaan pakkomielteinen tästä julkkiksesta. Olen tonkinut esiin kaiken olemassa olevan informaation hänestä, enkä voi elää edes yhtä päivää ilman jonkinlaista kontaktia häneen, oli se sitten kuvien tuijottelua, haastatteluiden/muiden videoiden katselua, hänen äänensä kuuntelua tmv.

Olen sellainen ihminen, että kun päässäni naksahtaa jonkun julkkiksen kohdalla, niin olen ikuisesti (lue: vuosikausia) koukussa häneen. Tietysti mielenkiinto hälvenee hieman aina kausittain, mutta jos teillä on kokemusta asiasta, niin tiedätte, että sillä julkkiksella on aina erityinen paikka sydämessä.

Noh.. nyt kun tämä uusin rakkauteni leimahti, niin Hän siirtyi "listallani" kaikkien aikojen suurimman (yli 10v kestäneen) julkkisihastukseni ohi aivan silmänräpäyksessä. Kuulostanee naurettavalta, mutta olen oikeasti ihan toivottoman rakastunut. Kun ihminen vaikuttaa kaiken perusteella niin ihanalta, on vaikea kuvitella mitään parempaa. Joku suomiäijä vastaa oksennusta hänen rinnallaan.

En kuuna päivänä ansaitsisi mitään niin täydellistä itselleni, joten olen aivan tuskissani. On turhauttavaa tietää, että valtamerten takana on olemassa ja hengittämässä unelmieni ihminen, jota en voi koskaan saada itselleni. En edes halua ajatella ketään muuta, joten sinkkuna arki on kamalaa.

Tuntuu, etten voi koskaan löytää onnea, koska tavoittelen kaikessa täydellisyyttä. Työstän koko ajan itseäni lähemmäs täydellisyyttä, mutta mitä järkeä missään on, jos en voi koskaan saada juuri sitä mitä haluan huolimatta omasta panostuksestani? Täydellisyys ei ehkä tarkoita onnea, mutta edes kokemus täydellisyydestä olisi kaiken epäonnen väärti.