akbar27.4.2017 19:56
1/2
se alkaa taas

jättäydyin lukiosta saikulle kuukaus sit jaksamattomuuden vuoks ja meen takas vast syksyllä. noin kahen kuukauden ajan oon unohdellu valtavasti asioita, ollu kykenemätön selittämään mun tunteita tai keksimään niille sanoja ja päätyny sit raivoomaan vaikken ikinä aikasemmin oo suuttunu kellekään, ja välil oon tuntenu et irtaudun mun kehosta ja kattelen tilanteita ulkopuolelta. viimeks ku olin säädöllä, makasin varmaan viis minuuttii paikallaan sen sängyllä enkä erottanu sen puhetta vaan sen pelkän äänen. iltasin mun korvissa kuuluu usein kirkumista.

mut tää mitä äsken tapahtu :----D tärisin ja itkin keittiössä, ku näin mun vasemmalla puolella jotain, enkä uskaltanu liikkuu koska se tuli lähemmäs mut sit ku tunsin et sen käsi ois ollu mun olkapäällä ja se ois hengittäny mun niskaan ni juoksin mun huoneeseen heittäen tuolin sen päälle. nyt en sit oo uskaltanu nousta täst sängystä koska tunnen et se kattoo mua mun takana ja nauraa, pelkään et se ymmärtää et kirjotan siitä. pelkään et se tappaa mut kohta.

samal tiiän ettei tää oo totta koska tää on tapahtunu aikasemminki, mut tunnen sen niin vahvasti täs nyt läsnä etten uskalla heittäytyy kokonaan siihenkään, ettei se ois totta

tervetuloa psykoosi, olen ikävöinyt sinua since 2013