Minkelii20.5.2018 20:09
1/10
Sarkasmin yleistynyt käyttö vituttaa

Varoitan pimppiragea luvassa, mut miks kukaa ei enää käytä keskustelussa muuta ku vaa sarkasmia. Koko ajan saatana kaverit heittää läppää toisilleen ”hyi vittu sä oot ruma tänää yäk!” ja siitä ollaan leikisti heti pahoittamassa mielensä ”yhyyy kiitti vaa.”
Juu sarkasmia itsekin käytän ja se on ihan ok munki mielestä, mut haloo eikö kukaan osaa enää keskustella normaalisti eikä sarkasmi enää ees toimi. Oikeesti, kukaan ei voi uskoa enää mitään, mitä sanotaan, kun sarkasmi oikeesti tulee jo korvista ulos. Vittu joku köyhä Aino-Elmeri vaa heittää ”ostin eilen vitun kalliin auton koska mulla on vitusti rahaa.” ja sen läpän ymmärtävä Helmi-Sakarias vastaa ”vau, saanks tulla kattoon sitä heti ku pääsee koulusta?” Öö mihin tää maailma on menossa? Sarkasmi tekee ihmisestä idiootin ja tulee vale persoonia ja kaikkea saishea. Vois perustaa kampanjan ”0 tolerranssi sarkasmille”. En ehkä kestä enää. Sarkasmi on lobotomia maailman ihmisten aivoparoille. Muistakaa varoa sarkastisia hirviöitä, jotka tuhoaa teidän aivoja. Öitä!

(ps. Oikeesti nuo kaikki asiat tuosta viestistä oli vaa läppää, paitsi se, jossa sanoin ”sarkasmi on ihan ok.” Sarkasmi on oikeesti hyvä asia ja oikeesti ihan hauskaa. Kaikki tosikot oikeesti, ryhdistäytykää ja syventykää sarkasmin ihmeelliseen maailmaan! Käyttäkää sarkasmia, sillä se piristää ihmisen aivotoimintaa. Nauttikaa elämästä ja haistatelkaa ihmisille ilon merkeissä! Mut kiu100 ei saa tosissaan! Kauniita unia, oman kullan kuvia (mut niinii, sul ei oo kultaa, hih!)