Gepardikinonkissa21.10.2016 19:16
1/9
Sain just maailman huonointa palvelua kebabpaikassa

Tilattiin falafelrullat kotiinkuljetuksella mut saatiin kebabrullat. Soitettiin sit et hei moi nää on väärät ja esim. mie en syö lihaa ni voitteko tuoda ne falafelrullat. Sit ne ei olis halunneet tuoda vaan lupaili et no saatte sit seuraavalla kerralla ilmaseks MUTTA se ei suostunut esim. laittamaan sitä mihinkään ylös. Hän kuulemma muistaisi sit. :D

Eka suostuttiin siihen mut sit oltiin et ei sittenkään et tuokaa nyt ne mein ruoat tänne pls meil on nälkä. Ni sit se alko vaatimaan niitä kebabrullia takas??? No ei siinä, ei myö niitä haluttu, mut kysyttiin et mitä hittoa se niillä rullilla enää tekee ku ne on kylmät jne. Kuulemma ku on niin kiire ilta ni ei voi mitään, ilmeisesti siis menossa jollekin toiselle onnettomalle seuraavaksi. ":D"

Juuh eli ollaanko ostamassa sieltä enää toiste hmm hmm. Nyt sieltä olis ilmeisesti tulossa uudet falafelrullat (ei olla ihan varmoja ku ne pisti luurin korvaan jee) mut kaveri just huomautti et halutaanko myö edes enää syödä niitä ku ties missä ne on sit puolestaan pyörineet.