MitäsMitäs_12.4.2018 15:18
1/1
Ryhmä-Roolipeli-idea! (whatsappiin)

Hellurei!

Etsiskelisin (taas kerran) seuraa whatsapp roolipeliin... Ja siis kyseessä olisi tämmöinen idea... Että elettäisiin tulevaisuutta, jossa maailmaa tuhotaan semmoisen järjestön toimesta joka haluaa itselleen kaikki maapallon maat... (Sille voidaan keksiä nimi myöhemmin) ropen päähenkilöt sitten olisivat ihmisiä jotka yrittävät selvitä omassa maassan pommi-iskujen ja tappajien keskellä, kunnes heidät kaapataan isolla aluksella. (Aluksetkin ovat tämän järjestön hallinnassa).

Heidät kuljetetaan aluksella ison kuvun alla olevaan paikkaan tai kuplaan... Miksi ikinä sitä voidaan sanoa... Kuvun alla kaiken keskellä on keskusta ja sen oikealla ja vasemmalla puolella ovat pohjoinen puoli ja eteläinen puoli. Molemmilla puolilla on selviytyjiä eli nämä meidän hahmomme, jotka joutuvat sitten yhteistyöllä selviytymään. Keskusta on pelkkää rauniokaupunkia mutta nämä etelä- ja pohjoispuolet ovat sitten luontoa eli metsikköä yms.

Selviytyjille kerrotaan, että heidät on tuotu tänne pelaamaan peliä, jossa kaikki selviytyjät asuvat omilla puolillaan leireissä ja joka kuukauden ensimmäisenä päivänä on 'kaaos' eli tehtävä jonka järjestö aina ilmoittaa edellisenä päivänä. Pohjois- ja etelä puoli kilpailevat tehtävässä toisiaan vastaan ja yrittää selvytyä. Voittaja puoli saa palkintoja ja selviytymis tavaroita mutta häviäjät saa ikäviä yllätyksiä yms. (Juu olen huono selittämään tämän jutun juonta mutta kaipa joku ymmärtää)

Muulloin, jolloin ei ole kaaosta niin porukka yrittää selviytyä metsässä omassa leirissään..

Ei siinä kuitenkaan kaikki.

Metsässä nimittäin kuhisee mutantteja, villieläimiä ja myrkyllistä kasvistoa joten asia ei ole niin yksinkertaista...

Omia ideoita voi tietenkin myös esittää pelin sääntöjen ja ylipäänsä ropen muutosten suhteen! Ja porukka voi olla kaikki samassa leirissä tai sitten tasaisesti molemmilla puolilla!

Kommentoi alas jos kiinostaa! Pitäkää silmät ja korvat auki, sillä laitan liittymis linkin ryhmään sitten kun osallistujia löytyy enemmän kuin pari! :)

Kiitos