Piparkakku13.3.2018 20:11
1/5
Ruotsinopettajani ahdistelee?

En yhtään tiedä, miten ihmeessä minun pitäisi tämä selittää ymmärrettävästi, kun olen jotenkin ihan sekaisin. Aluekin on varmaan väärä, mutta en osaa nyt valita parempaakaan.

Tänään ruotsintunnilla ruotsinopettajani esitteli uuden opetustekniikkansa. Hän käski meidän laittaa silmät kiinni ja painaa päämme pulpetteihin, ja sitten kierteli ympäri luokkaa hokien epäsäännöllisten verbien muotoja, joita meidän piti toistaa. Sen reilun viiden minuutin aikana aina minun kohdalla pysähtyi ja hipaisi kertaalleen olkapäähän, kerran hiuksia ja kerran reittä. Siinä tilanteessa ahdisti tosi paljon, olisi tietysti pitänyt tehdä jotain, mutta jotenkin olin ihan paniikissa. Ekalla kerralla luulin, että se oli vaan vahinko, tai jotain.

Tämä sama opettaja on aiemminkin heittänyt sellaista vihjailevaa läppää, ja aina jos vaikka kysyn siltä apua, se laskee käden olkapäälle ja silittää sitä sen aikaa kun neuvoo. Yritän aina kiemurrella irti, mutta jotenkin en vaan saa sanottua, että nyt vittu päästät irti.

Tuntuu ihan kamalalta, mitä mun pitäis nyt tehdä. Ahdistaa mennä sen tunnille huomenna. Ja kun en edes tiedä, tekeekö se muillekin noin.