MandeFun15.7.2018 19:05
1/1
Ropeseuraa pliiis

Hei oon 14v kaipaan roolipeli seuraa omistan kakskaverii jotka roolii mutta niillä ei oo melkein koskaan aikaa joten kaipaisin jonkun tai joitan rooliii munkaa.

Mä tykkää romattisista koulu aiheisista tai fantasian kaltaisesta rooleistaja kuvittelen kaikki roolit aina animetyylillä tai suurin osin joten älkää kovin siitä välittäkö. mulle rope voi olla ihan minkä aiheinen vaan kunhan siin on eesjonkin verran romantiikkaa;)

Olen itse rooliessa hieman huolimaton välillä koska innostun välillä liikaa jamun kirjottaminen ei oo aina mitään upeinta sorttia koska kärsin sairaudesta mutta ei siitä sen enempää. Mä saatan rooleissa liiotella varsinkin hahmoissa mutta siitä kannattaa mulle ilmottaa jos se häirittee niin koitan korjata jotain sit.
Oon roolinu noin muutaman vuoden vasta enkä vielä tarkkaan tiedä miten rooliminen toimii mutta opinsen ajan kanssa ja roolimisen myötä. (Joten terve tuloo opettaa XD )

Jos oot kiinnostunut roolii juuri munkaa niin mut löytää ig:stä nimel mande fun

Roolin eninmäkseen watapis (en osannu kirjottaa enkä jaksanu tarkistaa XD) joten annan numeroni ig kautta sitten jotta voidaan roolii wapis jos mua ei löydy igeestä niin ilmota jotenkin itse kun en ole pätevämmästä päästä.

( sori kirjotus virheet eikä pistettä oo kovinkaa missään kun en jaksanut niitä oikein laitella toivottavasti saatte selvää)