KKry5.7.2018 1:34
1/60
RELA-Coin,"satoshi's Vision", Tampereen Paikalliskryptovaluutta, FIMK ja Kryptokeskus

Satoshin visiota ollaan toteuttamassa ekaa kertaa oikeaan tapaan ja tarkoitus on se että esim. köyhät voi ostaa ruokaa kaupasta kun he tienaavat rela apin kautta. Kuten huomaatte niin tällä hetkellä on laaja-alainen mainoskampanja menossa ympäri Suomea ja yhteistyökumppaneita etsitään kuumeisesti.

Homman nimi on se, että me koitetaan luoda vähävaraisille keino tehdä vähän extratienestiä katselemalla mainoksia. Toisin sanoen tuodaan mainokset takas näkökenttiin. Jos vaikka koko perhe katselee Netflixiä television ääressä, voi puhelimet pistää lataukseen siksi aikaa telkkarin alle, ja niihin RELA.n mobiilisoftista (RELA:n Appi) mainokset pyörimään, ja näin pikkuhiljaa tienaat valitsemasi lahjakortin, tai maksat laskupalvelulla vaikka laskun.

Omasta vähävaraisuudesta ja muista johtuen kehitystyö on hidasta, mutta opeteltavaa on paljon, tässähän se työ opettaa tekijäänsä, ja meillä täällä Kryptokeskuksessa vertaiskouluttaminen on kova sana. Eli kaverit opettaa toisilleen taitoja ja tietoja :)

Lisätietoja
rela-coin.com
Kryptokeskus.fi
http://rela-coin.com/Esitys.pdf
https://forum.bittiraha.fi/t/rela-coin-kkry-ja-satoshis-vision-fimk-rela-card/6326/
https://forum.bittiraha.fi/t/fimk-kansainvalinen-pos-perustulovaluutta-julkaisijana-krypto-fin-ry/2064/654