jaa_22.6.2017 18:25
1/2
Rasittava kanssaeläjä

Siis voi herranjumala että voi kiehua.

"Äitipuoli" on tässä edellisen vuoden harrastanut hirveetä kaappien ja laatikoiden ovien paiskomista joka ikinen aamu kun lähtee töihin (eli jokainen arkipäivä), aloittaa siinä ennen seiskaa ja lopettaa vähän kasin jälkeen kun lähtee menemään. Mun huoneeseen ei jostain syystä oo rakennettu varmaan minkäänlaisia äänieristyksiä joten voitte kuvitella mikä meteli lähtee kun se vessassa seinän toisella puolella paiskoo kaapit, laatikot ja pöntön kannet niin kovaa kiinni kun käsistä lähtee ja kun väliseinä on tyyliin ontto niin eihän se tee muuta kun vahvistaa sitä ääntä.

Asiasta on 4-6 kertaa sille sanottu jo, eikä mitään muutosta ole havaittavissa. Ensimmäisellä kerralla vissiin jopa suuttui kun sanottiin ihan asiallisesti. Nyt äsken kuulin kun isä sanoi siitä vielä kerran (kun olen itkien isälle valittanut sitä että en haluis mitään muuta kun vaan aamusin nukkua) niin vastaukset oli luokkaa

"Ei se mun vika oo ettei tänne oo rakennettu kaapinovia jotka sulkeutuu hiljaa. :)"
"Ei mua kiinnosta, kun tekin kolistelette sillon kun mä nukun"
"Ei se kolina mua yhtään häiritse. :)"

Minä ja isä ei kyllä tosiaankaan kolistella melkeen yhtään sillon kun joku nukkuu :D Toki nyt oon alkanut olemaan vähemmän hiljaa, kun ei vuoden jälkeen toinenkaan osapuoli oo suostunut hiljenemään, eikä sitä näköjään edes kiinnosta joten miksi mua pitäisi kiinnostaa. En tiedä onko lapsellista, mutta on se imo vähän epäreilua että mun pitää lähteä omasta kodista kokonaan pois jos haluan nukkua aamulla rauhassa ja itkemättä, kun se kolina aiheuttaa mulle ihan törkeetä ahdistusta.

Näin kesälomalla se ei sinänsä haittaa, kun voi aina itkeä itsensä uudelleen uneen, mutta kouluaamuina kun koulu alkaa siinä 9.45 ja herätys on 8.30 niin voin sanoa ettei oo kauheen mukavaa herätä 1,5h aikasemmin ihan vaan siks että joku on liian itekäs ollakseen hiljaa.

Olen puhunut.