__Alice__11.7.2015 20:40
1/19
rakkaus novelli hermione/Draco :3

Luku1

Hermione käveli pitkin autiota käytävää. Hän oli harmissaan, sillä pimeydenvoimilta suojautumisen tunti oli peruttu syystä jota hän ei tiennyt. tyttö vain mietti syytä siihen. Kun hän oli niin ajatuksissaan, Hermione ei huomannut että Draco Malfoy tuli paikalle. Draco katseli huvittuneena kun Hermione käveli kulmat kurtussa edestakaisin.Lopulta Hermione nosti katseensa ja näki Malfoyn. "Hei" hän sanoi kylmästi "mitä teet täällä?". "Noh.. katselen vaan kun sinä kävelet, Granger." Draco sanoi viileästi.

Hermionea alkoi ärsyttää pojan käytös ja hän kääntyi "yrität kai ärsyttää minua tahallasi?" Draco nyökkäsi ja hymyili omahyväisesti. Hermione oli pysähtynyt ja tuijotti Dracon koleanharmaisiin silmiin. "No , jos ei muuta niin minä tästä.." Hermione aloitti mutta Draco pysäytti hänet. "ei" Nyt Hermione oli tavattoman ärsyyntynyt. "Päästä minut ohi!" mutta Draco tarttui hänen olkapäästään. Sitten Draco teki jotakin jota oli aina halunnu tehdä, mjutta jotain hyvin hullua. Hän suuteli Hermionea suoraan huulille pitäen tämän lantiolta kiinni. Hermionen silmät laajenivat ja hän irrottautui äkkiä pois otteesta. "OLET KIUSANNUT MINUA JO VIISI VUOTTA! JA NYT PUSSAAT MINUA MIKÄ SINUA OIKEIN VAIVAA!?!?!" Hermione huusi Dracolle. Draco ei ollut odottanut tällaiista reaktiota joten hän sopersi "minä minä-" Hermione juoksi äkkiä pois vihaisesti.

Hän tuli oleskeluhuoneeseen jossa tapasi Harryn ja Ronin. "Moi Hermy! mistäs nyt kiikastaa?" "SE HEMMETIN MALFOY!" Hermione ärisi ja istuutui Harrya vastapäätä. "Jos hän vielä haukkuu sinua kurave-" Ron sanoi mutta ei ehtinyt nousta seisomaan kun Hermiuone keskeytti: "Hän ei haukkunut minua." "Mitäh ei haukkunut?" Harry ihmetteli. "Niin" Hermione sanoi. "päinvastoin. hän.. en tiedä viitsinkö sanoa- no.. hän.. hän suuteli minua." Harryn ja Ronin suut loksahtivat auki. Ron alkoi murista ja Harry sanoi: "pilailet" Hermione meni makuusaliinsa. "miehet.. hän ajatteli Hermione nukahti levottomaan uneen.

 

 ajattelin aloittaa tämmösen niin sanokaa tykkäättekö :) jatkan tätä vielä tänään ihan kohta. Mutta juu kommentoikaa haluutteko jatkoa ja mielipiteitä saa kertoa :33