cherry1427.6.2017 20:14
1/2
Rakas, pitkäaikainen harrastus.. pitäisikö..

..lopettaa harrastus?

Olen harrastanut tätä lajia yli seitsemän vuotta. En ole koskaan ollut tässä mikään huippu, mutta olen pitänyt siitä. Harrastustani en halua kertoa.

Ensinnäkin, samassa joukkueessa/ryhmässä kanssani on ihmisiä, joista en pidä yhtään, enkä usko, että hekään minusta pitävät sen enempää. Heidän kanssaan olemalla saan vain itselleni pahan olon ja ahdistusta.

Lisäksi tunnen olevani tässä lajissa ihan huono, vaikkakaan asia tuskin näin on. Treeneissä tulee oikeastaan vain paha mieli, kun vertaan itseäni ja taitojani muihin. Pidän lajista, mutta muut ihmiset tekevät treeneistä vaikeat. Aina jos mokaa, saa arvostelevia katseita ja mulkoilua, eikä se tunnu kivalta. Muuten olenkin itsevarma ihminen, epävarmuus iskee vain treeneistä ja näiden ihmisten lähellä. Ryhmästäni löytyy myös muutamia mukavia ihmisiä, esim paras ystäväni.

Lopettamista olen harkinnut jo viime syksynä, mutta jatkoin kuitenkin. Nyt olen jatkanut tähän päivään asti ja jatkan syksylläkin, jos en pysty luopumaan harrastuksesta.

Ja tiedän että teksti on sekava, anteeksi, kirjoitin tämän tunne kuohussa. Meni varmaan väärään alueeseen, mutta ei anneta sen häiritä. Kertokaa mitä kannattaisi tehdä, jatkaa muista välittämättä, vai lopettaa kaikkien iloksi?