xiaotiane13.5.2017 6:37
1/21
poikaystävän kesätyöt alko just ja hnngh

nyt munkin pitäis vissiin mukautua sen unirytmiin ja en haluais D-:

kun sillä alkaa työt 6.30 aamulla 5 päivää viikossa ja sen pitää herätä viideltä et se ehtii käydä suihkussa ja syödä aamupalan ja pukea ja kävellä bussille jne.

mä puolestaan teen freelancetöitä joten hengaan vaan kotona tai meen johonki kahvilaan tekemään töitä milloin haluan (vaiks yritän kyllä tehä töitä päiväsaikaan ja pitää illat vapaana).

ja nyt poikaystävä menee nukkumaan joskus yheltätoista, kun mä en oo yhtään väsynyt, ja tietty vaatii et pitää pistää valot pois ja ei saa painella näppäimistöä kun sit se ei saa nukuttua. mut mä en millään saa noin aikasin unta, viime yönä pyörin sängyssä johonki kahteen asti. sit herään viideltä sen herätyskelloon ku oon tosi huono ja kevyt nukkuja. yritän saada nukuttua lisää mut oon koko päivän ihan naatti huonon yön jälkeen.

ja menisin olkkariin mut se on koko ajan poikaystävän ja kämppisten jäljiltä ihan sotkunen ja täynnä kaljatölkkejä ja lautasia nii en halua >:-( ja keittiö on pieni ja tuoliton

luuletteko että tähän tottuu D-: alanko vaan ignoraa pojuyden herätyskellon ennen pitkää? oon toki ilonen että se sai töitä kesäks mutta kaipaan yöuniani