hittolainen27.3.2018 9:09
1/2
pitäskö tää jätkä unohtaa

Joo moi.

Elikkä siis ollaan snapattu kyseisen jätkän kanssa aika usein, nyt ehkä parin kuukauden - puolen vuoden ajan. Tutustuttiin sellasessa meiän kaupungin nuortenjutussa, jossa about kaikki käyvät koska niin pieni mesta.

Siellä en heti aluksi kiinnittänyt sen kummempaa huomiota häneen, vasta sitten kun hän kaverinsa (myös minun kaveri) kanssa tuli minun ja toisen kaverini luo ja alkoi heitellä mua pallolla :Dddddfdsssgdseddddds ja ihan joo olen lukiossa (teen samalla kaksoistutkintoa) ja hän samalla alalla kuin minä amiksessa mutta pari vuotta vanhempi.

Siellä nuortenjutussa juteltiinki myös pari kertaa, muttei ns. tutustuttu kunnolla.

Nyt taas oli vähän aikaa sit toinen nuortenjuttu, sielläkin olin. Hän myös, olin just menossa frendieni luo kun se käveli mua vastaan jonkun muijan kaa. Tervehti mua tosi ilosesti, mut sit ite olin vaa upealla luonteellani vaan sillee moi, sen kummempia ilon välähdyksiä väläyttämättä. Jätkä näytti ihan siltä että haluaisi jutella vielä enemmän, tyyliin avas jo suunsa mutta meikä tietysti jatkoi coolisti vaan matkaa:)(/

Sitten näin sen sielä paikassa vaan kerran Ns face2face kun kulki se muija kainalossaan, silloin käänsi vaan katseensa toiseen suuntaan.

Olen ihminen jonka ihastumiset on aina tosi lyhyitä, ja tapahtuvat toosi harvoin. Tässäkään tapauksessa mulla ei ole mitään suuren suuria tunteita, pientä kiinnostusta ehkä. Ja vaikka olisikin enemmän, en haluis rikkoa kenenkään suhdetta tai ees yrittää.

Jotenkin mulla oli kuitenkin jo herännyt vähän sellanen mielikuva että tässä saattais vielä tapahtuu jotain, kun muuten aina niin totinen ja cool ihminen tulee juttelee mulle ja hymyilee. En sano että siinä ois mitään ihmeellistä, mutta kun ei juuri muille sitä tee.

Pitäskö vaan antaa olla?

Ja en muuten ole varma onko ne yhessä vai vaan säätöä, joka tapauksessa ei kauheen pitkään oo jatkunu.