kevytmaitojuoma14.7.2018 10:43
1/5
pitäiskö mun irtisanoutua..

olen 17v, kesätöissä mansikkatilan mansikanmyyjänä. oon ollut töissä noin 2 viikkoa ja tarkotus olis jatkaa vielä saman verran.

mulla on 2 työnantajaa, mies ja tämän vaimo. omistavat siis sen tilan. vaikuttivat molemmat alkuun tosi mukavilta ja turvallisilta ihmisiltä.

nyt tässä muutaman päivän sisään se mies (noin 50-vuotias) on soitellu mulle työajan ulkopuolella turhista asioista. vapaapäivinä sekä ihan työpäivien iltoina jne. puhunut jotain mansikkajutuista, mutta mistä mun ei tarvitse tietää eikä ko. info ole mitenkään merkityksellistä mulle. ok.

tänään se soitti toista kertaa niin, että infosi olevansa humalassa. alkoi kehuskelemaan kuinka hyvä ja hyvännäköinen myyjä olen tms. nämä puhelut on ahdistaneet mua ihan helvetisti, koska a) turha kehuskelu joka saa mut epämukavaks ja b) lähikontaktia alkoholismiin jonka vuoksi pelkään humalaisia ja alkoholinkäyttö ahdistaa.

äskeisessä puhelussa kuulin miehen vaimon taustalla, kun hän huusi tälle että älä soittele (minulle) vapaa-ajalla ja varsinkaan kännissä. lohduttaa vähän tietää, että se nainen olisi mahdollisesti ymmärtäväinen, jos päättäisin lopettaa. se on muutenkin tosi mukava siis se nainen.

maanantaina seuraavan kerran töitä. yritänkö vielä vai soittaisinko vaikka huomenna sille naiselle tästä? ja huom kaikki epäempaattiset, tää ihan oikeasti ahdistaa mua todella paljon ja miehen käytös on mielestäni kuvottavaa ja epäammattimaista. help..