kokematonaasi13.6.2018 14:04
1/4
Pitäisikö tästä kertoa muille?

Elikkä joskus jouluna 2017 mulla alko masennus ja syynä siihen oli perus poika draama, paskat ystävät ja rankat treenit.
Ajattelin että se menee ohi nopeasti, mutta se pahenikin päivä päivältä.
Sitten sairastuin pakkoajatuksiin omaan seksuaalisuuteeni liittyen.
Tästä sitten seurasi monia eri asioita miten yritin lievittää ahdistusta, mutta lopulta nuppini sekosi ja päädyin moniin eri psykoosi tiloihin.
Aina kun heräsin, niin päässäni pyöri samat ahdistavat/todella sairaat ajatukset 24/7.
Kävin kerran kaks terkkarilla tuossa sekoamisen puolivaiheilla, mutta kerroin tästä vain tuon poikadraama asian, sillä tajusin että hän ei mua kummiskaan olis ymmärtänyt ja en kehdannut kertoa näistä ns. mun yksityisistäni seksuaalisuus asioista.

Nyt olen taas saanut hankittua järkeni takaisin, mutta tätä paskaa kesti puolivuotta ja nyt mulla on jopa vaikeuksia muistaa mitä olen esim. tehnyt viimeviikolla ja mitä ruokaa söin eilen, kenen kanssa olen ollut jne. En edes tunne itseäni enään tai mitään oikeasta elämästäni ja minusta tuntuu, että olen jäänyt jumittamaan paikoilleni, sillä mietin aina vain jopa 2-4 vuotta vanhoja asioita elämästäni..

En edes ehkä halua muistaa kuinka vittumainen ihminen olen ollut tämän puolen vuoden aikana, sillä koin että millään ei enään ollut merkitystä.

Minulla on ns. kympin oppilaan maine ja muut perheen jäseneni ovat vaan alkaneet ihmetellä miksi olen näin väsynyt ja vihainen koko ajan.
Minusta myös tuntuu, että jos kertoisin esim. kaikki ne sairaat asiat mitä melkein päädyin tekemään kun olin sekaisin, niin mut heitettäisiin suoraan todennäköisesti hevon kuuseen.

Toisaalta haluaisin puhumalla pistää lopullisen pisteen niille pakkoajatuksilleni ja jatkaa elämää, mutta taas toisaalta kukaan mun läheisistä ei edes tiedä että oon koskaan edes päätynyt masennukseen tai oon ollut surullinen?!..

Jos olisin hakenut hoitoon jo tuolloin jouluna, niin en ehkä nyt olisi tässä tilanteessa...
Suoraan sanoen en tiedä mistään enään yhtään mitään, mitä te tekisitte täs tilantees?