Helmikatariiina15.7.2018 19:21
1/1
Pienet tissit

Ittelläni tissit on a-b kokoa, ja oon alkanu tykkää niistä. Tottakai haluisin et ois vähän isommat ku ikäseni pojat on vielä sen verran idiootteja, että valitsee muijan mieluummin ulkonäön perusteella, kuin luonteen. Tottakai on niitäkin, jotka arvostaa enemmän luonnetta.

Pienempänä, ehkä kuudennella luokalla, laitoin mun urheilurintsikoihin jotain vanulappuja, kun ne oli niin pienet. Nykyään ku on jo jonkin verran ikää tullut, oon vaan tajunnut, et mullahan on oikeesti tosi nätti kroppa. Tykkään siitä et oon laiha, mut silti pyöree pylly. Tissit on just sitä a-b kokoo joka ei mua nykyään edes kiinnosta. Sen ku on!
Viimeaikoina musta on kyllä tuntunu, että ne on kasvanut, ja mennyt enemmänkin siihen b kokoon. En usko että enää kasvaa, ja se ei mua kyllä haittaa. Mitä väliä ees on, miltä näyttää!? Mun mielestä tärkeintä on luonne, ja ehkä ulkonäössä hygienia. Sitäpaitsi kyllä mullakin on paljon kysyntää, vaikken mitään d kuppia omistakaan.

Luin just yks päivä jotain demin keskustelua pienistä tisseistä, ja huomasin kommentin : "mua kyllä hävettäis jod ois pienet, isot tissit tekee naiselliseks".

Tuli aivan järkyttävä myötähäpeä. Anteeks, mutta ootko ottanu varmasti lääkkees??? Iha niinku pienet tissit ei tekis naiselliseks. 😂😂🤦🏼🤦🏼

//kertokaa, millanen kroppa teillä on, ja ootteko tyytyväisiä siihen ❤️❤️❤️❤️