Nuudelikuiskaaja10.7.2018 20:04
1/1
Pienen pojan elämää

Tän ois voinu laittaa suhde-osioon, mutta tokkopa sillä väliä. On vaan tullu mietittyä, kuinka helposti oman pään saa yhdestä ihmisestä sekasin. Tapasin tän tytön netissä ja 3 viikon jutustelun jälkeen nähtiin livenä. Juttu luisti netissä, eikä nuo ekat treffitkään ois voinu paljoo paremmin mennä.

Oikeestaan alamäki alko toisien treffien suunnittelusta, kun ajat ei hirveesti kohdannu. Saatiin me ne sovittua ja hyvin meni nämäkin, mutta sillon kuulin, että on lähdössä reiluks vuodeks ulkomaille opintojen perässä.

Tästä eteenpäin oli kumminkin aika sekavaa. Haluu nähdä oli molemminpuolin, mutta ajat ei kohdannu kovin hyvin. Hetken aikaa juteltiin ja yritettiin sopia, mutta tyttö pisti sitten poikki. Tuntu jotenkin vitun turhauttavalta, kun sen menot esti tapaamiset, mutta toisaalta oli reilua, että se sanoi mikä tilanne on.

Ja joo.... Ymmärrän, että nähtiin kaks kertaa. Ymmärrän myös sen, että vuosi ulkomailla stressaa ja aikaa ei välttämättä ole.Silti harmittaa, kun halua nähdä kumminkin oli,eikä pystytty järjestää yhtään pidempää tapaamista.

Viestitellään edelleen silloin tällöin, eli tavallaan vois sanoa, että ollaan "tauolla". Harmittaa silti, kun mahdollisuutta nähdä oliko täs mitään sen enempää ei koskaan tullu. Vuosi on kumminkin pitkä aika, eikä mun kannata yhtä henkilöö odottaa siihen asti, mutta vaikee sitä on olla miettimättä.

Saatanan sekava viesti, mutta ajatukset vaan pyörii ympyrää. Viestii laittaes tulee aina se fiilis, että voispa nähä. Yhteyttä en haluu lopettaa kokonaan, kun haluun kumminkin kuulla miten reissu menee. En tiedä, enkä ymmärrä... On vaan omituista miten tää tyttö saa mun ajatukset aivan sekasin.