poteutou6.5.2018 15:12
1/6
parhaat kaverit laskevat itsetuntoani

Mulla on 3 todella hyvää ystävää ja nyt lähiaikoina niille on tullu sellanen vaihe et ne haukkuu mua, siis mua eikä ketään muuta meidän kaveriporukasta. yleensä minua haukutaan mm. vitun vajakki, -pässi, -tyhmä, -äyssi tai -pöljä, huomautellaan ulkonäöstäni, mieleenpainuvin oli se kun oltiin kahden kaverin kanssa korjailemassa meikkejä ja kysyin näyttääkö toinen kulmani erilaiselta kuin toinen niin mulle sanottiin että "ei mutta muuten vitun ruma rotta". Saan kuulla näitä päivittäin.

Yleensä en vastaa niiden haukkumisiin, ja välillä vastaan että "niin olenkin" ulkonäkökommentteihin.

MUTTA n. 5 päivää sitten flippasin ja pahasti kun oltiin isolla porukalla ja multa kysyttin jotain ja mun kaveri vastasi mulle että "ei ole vitun äyssi" heti sen jälkeen aloin kirjaimellisesti huutamaan että mitä vittua saan kuulla tota päivittäin ja kukaan ei ymmärrä miltä musta tuntuu kaiken ton paskan jälkeen ja kaverini vain alkoi nauramaan ja mulle sanottiin että on kiva kattoa ku suutun. Nousi pala kurkkuun ja itku oli lähellä.

Ja tänään tajusin että aina kun mietin niitä komentteja ja olen yksin, niin itken.


Uskon että kellään ei ole näin kieroutuneita kaverisuhteita mutta mitä mulla pitäs sanoa tai tehdä kun ei ota minua tai minun pahaa oloani tosissaan?