LEMPI7.6.2018 20:32
1/2
Paraskaveri vähän tympii

Ollaan siis oltu tän kyseisen henkilön kanssa parhaita kavereita jo useamman vuoden. Oon ruvennu nyt huomaamaan, että vietetään jotenkin vähemmän aikaa keskenään ja hänen käytöksensä on ruvennut vähän tympimään.

Itse innostun asioista helposti ja tuon sen selvästi esille. Yleensä myös kaverinikin sitten innostuu siinä mukana, mutta jos olemme jossain porukassa tai muiden ihmisten seurassa, hän yleensä naureskelee pilkallisesti mun jutuille ja yrittää näyttää muille seuralaisille, ettei hän ole samanlainen höyrypää kuin minä.

Joskus myös hän saa sellaisis mökötyskohtauksia ihan ilman syytä. Esimerkiksi olin kerran kaverin kanssa tarjoilemassa ja valmistelemassa ruokia hänen veljensä ja veljen vaimon juhliin. Se oli semmonen kahen päivän työkeikka hyväntekeväisyyspalkalla ja lähinnä kaveria menin sinne auttamaan. En tuntenut juhlista ketään muita kun kaverini perheen ja yhtäkkiä hän vaan lopettaa mulle puhumisen eikä puhu mulle loppuillasta mitään. Ja siitä tuli vähän semmonen hylätty olo ja aatelin hänen olevan aika kiittämätön, ku sitä mä tulin oikeestaa niissä keittiöhommissa jeesimään. Tämmösiä ”suuttumisia” on ollu myös muissa tilanteissa. Muutenkin tää kaveri on aika passiivisaggressiivinen ja jos jokin häntä ärsyttää niin sitten rupeaa piilovittuilemaan mulle.Musta vaan jotenkin tuntuu muutenkin ettei meijän kemiat oikeen kohtaa, mutta silti tää kaveri merkkaa mulle paljon ja välitän siitä. En tiiä onko vika sitte mun asenteessa vai missä, mutta tää on tavallaa tosi ahistavaa, koska välillä mua ärsyttää sen kanssa vietetty aika mut on meillä sit niitä hyviäki hetkiä enkä haluais pistää sen kanssa välejä totaalisesti poikki. Ollaan nyt lukion ykkösellä et parin vuoden päästä hajaannutaan kuitenki mut haluaisin tehdä tälle mun tilanteelle jotain ettei mun tarvis tätä hirveesti pohtia.