tähdelliset9.5.2017 16:50
1/1
P A K K O AVAUTUA!

en tiiä mille kohalle/keskusteluaiheeseen tää kuuluu joten annan olla tässä.
aijon siis avautua ja kertoa koko elämäntarinani tässä ja nyt, joten jos sinua ei kiinnosta tai on jotain paskaa niskaan-sanottavaa TAI tunnistat minut, ole kommentoimatta, sillä minulla on ollut ihan järkyttävän paska päivä.

alotetaan sillä, että koulussa muutama poikaa lutkittelee (haukkuu lutkaksi). en ota siitä loppujenlopuksi itseeni, mutta eihän niin kellekkään voi sanoa... olen todella herkkä itkemiselle, joten joudun välttelemään porukkaa koulussa kokoajan.

toiseksi, äidistäni on tullut todella outo. hän sai kauhean kohtauksen, kun olin liimannut Odens-tarran puhelimenkuoriini, ja tämä vain, koska "emme kuulemma mainosta nuuskaa"... okeiokei, toisinaan ymmärrän mutta tarrahan se kuitenkin vaan on. en jaksanut asiasta nostaa mitään sanaharkkaa, joten revin tarran vain pois ja liimasin (lapsellisesti kyllä) tarran muistivihkoni kanteen.

sitten, olen lähdössä kesän alussa Turkkiin yksin sukulaisteni luo. en osaa kielestä kuin vain murto-osan, eli osaan vain ja ainoastaan substantiiveja ja yhden lauseen. (minä olen...) matka ei itsessään jännitä, olen kuitenkin jo kakarasta saakka matkaillut kaikilla menopeleillä, mutta pelkään kielen kanssa...

minulle "diagnosoitiin" plantaarifaskiitti (google-->) ja se vaikeuttaa elämääni aika paljon. tämän takia en voi käydä lenkillä saatika osallistua muihin liikunnallisiin aktiviteetteihin järkyttävän kivun takia.

koearvosani ovat alkaneet laskea, hyvähän tässä ruikuttaa kun olen itse asiani munannut. jokatapauksessa ainainen 7 tai 8 ahdistaa, mutta vaikka koitan nostaa koetulosta vaikkapa 9, niin se ei onnistu. en jotenkin onnistu enää koulunkäynnissä, vaikka pidän siitä paljonpaljon enemmän, mitä ennen.olisi varmasti enemmänkin avauduttavaa, mutten jaksa kirjoittaa ja ne pirulliset (haha) läksyt ovat tekemättä. kiva kun luit ja jos luet ennen nukkumaan menoa, niin hyvää yötä. ja muillekkin hyvää päivää/iltaa/huomenta:)